Deze aanbieding is door de verkoper beëindigd op ma, 10 jun om 2:57 PM omdat het object niet langer beschikbaar is.
Hebt u iets om te verkopen?

Farm Journal's Freezing and Canning Cookbook New Revised Book Club Edition 1978

Objectstaat:
Heel goed
Prijs:
US $14,99
OngeveerEUR 13,98
Verzendkosten:
US $4,13 (ongeveer EUR 3,85) Voordelige verzendservice. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Chesterland, Ohio, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 25 jun en do, 27 jun tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:226139835326
Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024 00:52:21 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed: Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat ...
Book Title
Farm Journal's Freezing and Canning Cookbook
Narrative Type
Nonfiction
Original Language
English
Publisher
Doubleday
Edition
Book Club Edition, Revised Edition
Publication Year
1978
Type
cookbook
Format
Hardcover
Language
English
Author
Kathryn Larson, Farm Journal Food Editors, Nell B. Nichols
Features
Revised
Genre
Cooking
Topic
Methods / General

Objectbeschrijving van de verkoper

Reageert meestal binnen 24 uur
Ingeschreven als zakelijke verkoper