|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

CUISINEMéthode de technologie culinaire/tome2/Kitchen/Culinary Technology Method

Objectstaat:
Vrijwel nieuw
A l'exception du coin bas droite de la couverture légèrement corné, l'ouvrage est comme neuf.- With ... Meer lezenover objectstaat
Prijs:
EUR 12,00
Verzendkosten:
EUR 3,00 Autre livraison internationale économique. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Occitanie, Frankrijk
Levering:
Geschatte levering tussen di, 4 jun en vr, 14 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
De verkoper verzendt binnen 4 dagen na ontvangst van de betaling.
Retourbeleid:
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Geregistreerd als particuliere verkoper, dus de consumentenrechten die voortvloeien uit de EU-wetgeving inzake consumentenbescherming zijn niet van toepassing. De geld-terug-garantie van eBay geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:223991528544
Laatst bijgewerkt op 07 jan 2024 16:07:03 CETAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Vrijwel nieuw
Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“A l'exception du coin bas droite de la couverture légèrement corné, l'ouvrage est comme neuf.- With ...
Date de publication
1982
Niveau d'éducation
BEP/CAP/BTH
Poids
400 g
Signée
Non
Langue
Français
Attributs spéciaux
Illustré
Personnalisé
Non
Nom de publication
Méthode de technologie culinaire
Année de publication
1982
Matière
Technologie culinaire
Lieu de publication
Les LILAS
Auteur
J.P Semonin
Type
Méthode de tecnologie culinaire
Format
21 cm x 28 cm
Inscription
Non
Éditeur
Editions Jérôme VILLETTE
Thème
technologie culinaire
Sujet
École professionnelle

Objectbeschrijving van de verkoper

jmar8621

jmar8621

100% positieve feedback
329 objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (230)

f***f (409)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
SUPER
o***d (281)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
Tout va bien. Très satisfait de mon achat. Mes meilleurs vœux et recommandations au vendeur.
t***t (899)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
Parfait