Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1
Modulation of Membrane-Prote in Interactions Applied to Whey Fractionation, Pa...
GBP 58,02
OngeveerEUR 69,15
Objectstaat:
Vrijwel nieuw
Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
2 beschikbaar
Verzendkosten:
GBP 15,99 (ongeveer EUR 19,06) Standard Int'l Postage.
Bevindt zich in: Castle Donington, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 16 okt en ma, 28 okt tot 43230
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:196326931629
Specificaties
- Objectstaat
- Book Title
- Modulation of Membrane-Protein Interactions Applied to Whey Fract
- ISBN
- 9781612096742
- Publication Year
- 2011
- Type
- Textbook
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Publication Name
- Modulation of Membrane-Protein Interactions Applied to Whey Fractionation
- Item Height
- 140 mm
- Publisher
- NOVA Science Publishers INC International Concepts
- Subject
- Chemistry
- Item Weight
- 130 g
- Item Width
- 215 mm
- Number of Pages
- 74 Pages
Over dit product
Product Information
This book examines the effects of the interactions between membrane and proteins on the separation of whey proteins. These interactions can be modulated by modifying the chemical environment of the feed solution, for example, by changing the pH. In the experimental set-up, a tubular ceramic cross-flow ultrafiltration membrane was installed and continuous diafiltration was selected as operational mode. pH was found to be a crucial process variable since a wide variety of responses were obtained in permeate flow and protein transmission when this input was altered. As a conclusion, these results provide useful information for the design of filtration strategies in which particular whey fractions are targeted.
Product Identifiers
Publisher
NOVA Science Publishers INC International Concepts
ISBN-13
9781612096742
eBay Product ID (ePID)
108480640
Product Key Features
Number of Pages
74 Pages
Language
English
Publication Name
Modulation of Membrane-Protein Interactions Applied to Whey Fractionation
Publication Year
2011
Subject
Chemistry
Type
Textbook
Format
Paperback
Dimensions
Item Height
140 mm
Item Weight
130 g
Item Width
215 mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Far Corner Europe Limited
Barbara Blake
19-20 Bourne Court
Southend Road
Woodford Green
Essex
IG8 8HD
United Kingdom
Btw-nummer:
- GB 307932304
Handelsregistratienummer:
- 10691061
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
KVK-nummer:
- 10691061
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (83.713)
- e***e (1161)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopTop seller 5 🌟 🤩 ⭐️ 🌠 💫
- a***d (1717)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopAs described and quick delivery, many thanks
- h***h (81)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopExactly as described Well packed Arrived promptly