Dit object is niet op voorraad.
Hebt u iets om te verkopen?

Lactic Acid Fermentation of Fruits and Vegetables

by | HC | LikeNew
Objectstaat:
Vrijwel nieuw
Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, ... Meer lezenover objectstaat
Prijs:
US $91,80
OngeveerEUR 85,55
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Aurora, Illinois, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 28 jun en ma, 1 jul tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:196147195225
Laatst bijgewerkt op 30 mei 2024 19:37:00 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Vrijwel nieuw
Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, ...
Binding
Hardcover
Weight
1 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9781498726900
Subject Area
Technology & Engineering, Science, Medical
Publication Name
Lactic Acid Fermentation of Fruits and Vegetables
Publisher
CRC Press LLC
Item Length
9.3 in
Subject
Food Science, Life Sciences / General, Biochemistry
Publication Year
2016
Series
Food Biology Ser.
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
0.8 in
Author
Spiros Paramithiotis
Item Weight
22.4 Oz
Item Width
6.1 in
Number of Pages
312 Pages

Over dit product

Product Information

Lactic acid fermentation has been practiced for thousands of years mainly to preserve surplus and perishable foodstuff and also to enhance them organoleptically. Lactic acid fermentation of fruits and vegetables is no exception, leading to the production of a wide range of products, some of which are now considered as characteristic of certain geographical areas and cultures. The aim of this book is to collect, present, and discuss all available information regarding lactic acid fermentation of fruits and vegetables. For this purpose, an international group of experts was invited to contribute their knowledge and experience in a highly informative and comprehensive way.

Product Identifiers

Publisher
CRC Press LLC
ISBN-10
1498726909
ISBN-13
9781498726900
eBay Product ID (ePID)
212598104

Product Key Features

Number of Pages
312 Pages
Language
English
Publication Name
Lactic Acid Fermentation of Fruits and Vegetables
Publication Year
2016
Subject
Food Science, Life Sciences / General, Biochemistry
Type
Textbook
Subject Area
Technology & Engineering, Science, Medical
Author
Spiros Paramithiotis
Series
Food Biology Ser.
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.8 in
Item Weight
22.4 Oz
Item Length
9.3 in
Item Width
6.1 in

Additional Product Features

Intended Audience
College Audience
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
664.024
Lc Classification Number
Tp371.44
Table of Content
Lactic Acid Fermentation of Fruits and Vegetables: An Overview. Lactic Acid Bacteria of Fermented Fruits and Vegetables. Nutritional Values and Bioactive Compounds in Lactic Acid Fermented Vegetables and Fruits. Safety of Lactic Acid Fermented Vegetables. Sauerkraut Fermentation. Kimchi: A Well-known Korean Traditional Fermented Food. Cucumber Fermentation. Olives Fermentation. Regional Fermented Vegetables and Fruits in Asia-Pacific. Regional Fermented Vegetables and Fruits in Europe. Regional Fermented Fruits and Vegetables in Africa. Lactic Acid Fermentation of Smoothies and Juices. The Future of Lactic Acid Fermentation of Fruits and Vegetables.
Copyright Date
2017

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.skoobtfirht@yabe.selas
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
ThriftBooks

ThriftBooks

99% positieve feedback
17,8M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (5.228.013)

_***e (2951)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent service
e***n (84)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
This book is like new! Very pleased. It arrived today.
e***n (84)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Thanks for the book.. great experience.