Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1
Butchery & Sausage-Making for Dummies, Paperback by Harrison, Tia, Brand New,...
GBP 12,29
OngeveerEUR 14,74
Objectstaat:
Nieuw
Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of beschadigd zijn. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details.
2 beschikbaar
Verzendkosten:
GBP 15,99 (ongeveer EUR 19,18) Standard Int'l Postage.
Bevindt zich in: Castle Donington, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 18 okt en wo, 30 okt tot 43230
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:196078087010
Specificaties
- Objectstaat
- Book Title
- Butchery & Sausage-Making for Dummies
- ISBN
- 9781118374948
- Publication Year
- 2013
- Type
- Textbook
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Publication Name
- Butchery and Sausage-Making for Dummies
- Item Height
- 234 mm
- Publisher
- John Wiley & Sons INC International Concepts
- Subject
- Transportation
- Item Weight
- 758 g
- Item Width
- 191 mm
- Number of Pages
- 384 Pages
Over dit product
Product Information
Discover how to butcher your own meat and make homemade sausage With interest in a back-to-basics approach to food on the rise, more and more people are becoming interested in butchering their own meat and making high-quality, preservative-free sausages. With easy-to-follow instructions and illustrations, Butchery & Sausage-Making For Dummies offers readers a look at how to butcher poultry, rabbit, beef, pork, lamb, and goats. The book will also explore sausage-making, with tips and recipes, and will look at preserving meat through curing and smoking. Offers natural, healthier alternatives for sausages and preserved meats for people wary of processed foods Provides helpful tips and guidance for home cooks and beginner butchers Provides needed guidance for those looking to explore this long-overlooked profession Butchery & Sausage Making For Dummies is an invaluable resource for home cooks interested in being more responsible about their meat, or those that are looking to save money and enjoy healthier alternatives to what's found in their local grocery store.
Product Identifiers
Publisher
John Wiley & Sons INC International Concepts
ISBN-13
9781118374948
eBay Product ID (ePID)
139733836
Product Key Features
Number of Pages
384 Pages
Language
English
Publication Name
Butchery and Sausage-Making for Dummies
Publication Year
2013
Subject
Transportation
Type
Textbook
Format
Paperback
Dimensions
Item Height
234 mm
Item Weight
758 g
Item Width
191 mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Far Corner Europe Limited
Barbara Blake
19-20 Bourne Court
Southend Road
Woodford Green
Essex
IG8 8HD
United Kingdom
Btw-nummer:
- GB 307932304
Handelsregistratienummer:
- 10691061
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
KVK-nummer:
- 10691061
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (83.756)
- z***3 (1244)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopExcellent book
- l***l- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopItem was as described with super speedy delivery terrific ensure A*****
- w***w (440)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopvery useful