|Aangeboden in rubriek:
Dit object is niet op voorraad.
Hebt u iets om te verkopen?

NAI Handbook for Safe Food Service Management

by Bax, Bryan; National Assessment... | PB | Acceptable
Objectstaat:
Redelijk
Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ... Meer lezenover objectstaat
Prijs:
US $21,90
OngeveerEUR 20,48
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Aurora, Illinois, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen ma, 6 mei en wo, 8 mei tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:194495231897
Laatst bijgewerkt op 26 apr 2024 18:15:10 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Redelijk
Een boek dat slijtage vertoont. De kaft kan enigszins beschadigd zijn, maar is als geheel nog intact. De boekband kan licht beschadigd zijn, maar is als geheel nog intact. Er kan in de kantlijn zijn geschreven. Er kan tekst zijn onderstreept of gemarkeerd, maar er ontbreken geen bladzijden of iets anders waardoor de tekst minder goed leesbaar of minder begrijpelijk wordt. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ...
Binding
Paperback
Weight
1 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
Yes
ISBN
9780132361187
Publication Name
Nai Handbook for Safe Food Service Management
Item Length
10.9in
Publisher
Prentice Hall PTR
Publication Year
1997
Type
Textbook
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.6in
Author
National Assessment Institute Staff
Features
Revised
Item Width
8.3in
Item Weight
20.7 Oz
Number of Pages
200 Pages

Over dit product

Product Information

Designed to prepare readers/students for the nationally recognized Certified Professional Food Manager (CPFM) certification examination for food service personnel. This handbook presents the basic "must know" information needed to serve safe food. Using clear definitions, explanations, illustrations, flow charts, and diagrams, it covers the fundamentals of food sanitation involved in storing, preparing, and serving food, and reflects the latest in the FDA Food Code.

Product Identifiers

Publisher
Prentice Hall PTR
ISBN-10
0132361183
ISBN-13
9780132361187
eBay Product ID (ePID)
932927

Product Key Features

Author
National Assessment Institute Staff
Publication Name
Nai Handbook for Safe Food Service Management
Format
Trade Paperback
Language
English
Features
Revised
Publication Year
1997
Type
Textbook
Number of Pages
200 Pages

Dimensions

Item Length
10.9in
Item Height
0.6in
Item Width
8.3in
Item Weight
20.7 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx911.3.S3h36 1998
Edition Description
Revised Edition
Edition Number
2
Table of Content
Introduction. 1. Managerial Responsibilities. 2. Foodborne Illness. 3. HACCP: A Food Protection System. 4. Purchasing, Receiving, and Storing Food. 5. Preparing and Serving Food. 6. Equipment and Utensils. 7. Cleaning, Sanitizing, and Pest Control. 8. Facilities. 9. Safety and Accident Prevention. 10. Training. 11. Federal, State, and Local Rules and Regulations. Appendix A. Agency Addresses. Appendix B. Commonly Used Terms. Appendix C. Sample Test. Appendix D. Sources. Appendix E. Chapter Review Answers. Appendix F. Sample Forms. Index.
Copyright Date
1998
Target Audience
College Audience
Topic
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry
Lccn
97-010103
Dewey Decimal
363.72/96
Dewey Edition
21
Genre
Business & Economics

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.skoobtfirht@yabe.selas
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
ThriftBooks

ThriftBooks

99% positieve feedback
17,5M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (5.166.784)

i***l (1140)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Fast delivery, well packed, looks great, totally satisfied
_***a (405)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
A truly great buy on an excellent book. Seller is HIGHLY recommended.
v***9 (606)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Exactly as described fast shipping