|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Microbial Ecology of Food Commodities (v. 6) (Microorganisms in

Objectstaat:
Goed
Slight Creasing To Spine and Wear To Edges Of Pages
Verzendkosten:
Wordt niet verzonden naar Verenigde Staten. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: South East, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Varieert
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:176381886194
Laatst bijgewerkt op 17 mei 2024 06:37:38 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“Slight Creasing To Spine and Wear To Edges Of Pages”
Book Title
Microbial Ecology of Food Commodities (v. 6) (Microorganisms in
ISBN
9780751404302
Publication Year
1997
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Microorganisms in Foods: V. 6: Microbial Ecology of Food Commodities
Item Height
246mm
Author
International Commission on Microbiological Specifications for Foods (Icmsf)
Publisher
Kluwer Academic Publishers Group
Item Width
189mm
Subject
Engineering & Technology, Biology, Business
Item Weight
1200g
Number of Pages
600 Pages

Over dit product

Product Information

Since the publication of the second volume of Microorganisms in Foods , technological changes in food production and processing, increases in convenience and ready-to-eat foods, the globalization of the food industry and the recognition of new pathogenic microorganisms have necessitated an updated examination of the spoilage and safety aspects of foods. The recent escalation of media interest and public concern about food poisoning has highlighted the need for thorough and coherent, information to be provided to food microbiologists working in industry, government and education. This volume provides an updated and complete assessment of the microbial properties of every major food commodity. Each chapter examines the specific properties that effect the microbial content of different food items and the subsequent effects of harvest, transport, processing and storage. The means of controlling microbial content are also assessed. The information has been prepared by the International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF). The ICMSF was formed in reponse to the need for internationally acceptable and authoritative decisions on microbiological limits for foods moving in international commerce. Currently the membership consists of 19 food microbiologists from 11 countries, drawn from governmental laboratories in public health, agriculture and food technology, from universities and from the food industry. This book should be of interest to food microbiologists; food processors; food technologists; public health workers; and regulatory officials.

Product Identifiers

Publisher
Kluwer Academic Publishers Group
ISBN-13
9780751404302
eBay Product ID (ePID)
95137560

Product Key Features

Author
International Commission on Microbiological Specifications for Foods (Icmsf)
Publication Name
Microorganisms in Foods: V. 6: Microbial Ecology of Food Commodities
Format
Hardcover
Language
English
Subject
Engineering & Technology, Biology, Business
Publication Year
1997
Type
Textbook
Number of Pages
600 Pages

Dimensions

Item Height
246mm
Item Width
189mm
Item Weight
1200g

Additional Product Features

Title_Author
International Commission on Microbiological Specifications for Foods (Icmsf)
Country/Region of Manufacture
Netherlands

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

WRAP Ltd
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Btw-nummer:
  • GB 724498118
Handelsregistratienummer:
  • 03800600
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
KVK-nummer:
  • 03800600
The_Book_Fountain

The_Book_Fountain

98,8% positieve feedback
553K objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
4.9
Verzendtijd
4.9
Communicatie
5.0
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (225.062)

o***4 (66)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Very efficient service and having tracking timeline is so valuable. Thank you
e***l (29)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
good condition - new
c***c (346)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Arrived so quickly and in perfect condition. This seller is the BEST. Thank you