Hebt u iets om te verkopen?

Baking with Less Sugar: Recipes for Desserts Using Natural Sweeteners and Litt..

Objectstaat:
Nieuw
Prijs:
US $18,99
OngeveerEUR 17,77
Verzendkosten:
US $4,87 (ongeveer EUR 4,56) Voordelige verzendservice. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Portland, Oregon, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 21 jun en wo, 26 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Geregistreerd als particuliere verkoper, dus de consumentenrechten die voortvloeien uit de EU-wetgeving inzake consumentenbescherming zijn niet van toepassing. De geld-terug-garantie van eBay geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:156156325140
Laatst bijgewerkt op 19 mei 2024 19:58:15 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN
9781452133003
Book Title
Baking with Less Sugar : Recipes for Desserts Using Natural Sweeteners and Little-To-No White Sugar
Item Length
9.1 in
Publisher
Chronicle Books
Publication Year
2015
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.8 in
Author
Joanne Chang
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Desserts, Health & Healing / Diabetic & Sugar-Free, Methods / Baking
Item Width
7.9 in
Item Weight
27.9 Oz
Number of Pages
224 Pages

Over dit product

Product Information

Trust Joanne Chang--beloved author of the bestselling Flour and a Harvard math major to boot--to come up with this winning formula: Minus the sugar equals plus the flavor. The 60-plus recipes here are an eye-opener for anyone who loves to bake and wants to cut back on the sugar. Joanne warmly shares her secrets for playing up delicious ingredients and using natural sweeteners, such as honey, maple syrup, and fruit juice. In addition to entirely new go-to recipes, she's also revisited classics from Flour and her lines-out-the-door bakeries to use minimal refined sugar. More than 35 mouthwatering photographs beautifully illustrate these revolutionary recipes, making this a must-have book for bakers of all skill levels.

Product Identifiers

Publisher
Chronicle Books
ISBN-10
145213300x
ISBN-13
9781452133003
eBay Product ID (ePID)
14038674288

Product Key Features

Book Title
Baking with Less Sugar : Recipes for Desserts Using Natural Sweeteners and Little-To-No White Sugar
Author
Joanne Chang
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Desserts, Health & Healing / Diabetic & Sugar-Free, Methods / Baking
Publication Year
2015
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
224 Pages

Dimensions

Item Length
9.1 in
Item Height
0.8 in
Item Width
7.9 in
Item Weight
27.9 Oz

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Lc Classification Number
Tx765.C47 2015
Photographed by
De Leo, Joseph
Reviews
"Let's kick sugar to the side and dig deeper into our kitchens and cupboards to discover other balancing acts and sweeteners that challenge what can really embolden a recipe. What results is a deeper connection, a more compelling depth of flavor, and complex baked goods and desserts that are all the more irresistible as the absence of sugar makes way for more flavors to come forward-exactly what Joanne does best." - Christina Tosi, author of Momofuku Milk Bar -- -, "Let's kick sugar to the side and dig deeper into our kitchens and cupboards to discover other balancing acts and sweeteners that challenge what can really embolden a recipe. What results is a deeper connection, a more compelling depth of flavor, and complex baked goods and desserts that are all the more irresistible as the absence of sugar makes way for more flavors to come forward-exactly what Joanne does best." - Christina Tosi, author of Momofuku Milk Bar
Copyright Date
2015
Lccn
2014-023855
Dewey Decimal
641.5/63837
Dewey Edition
23

Objectbeschrijving van de verkoper

CJ's Books PDX

CJ's Books PDX

100% positieve feedback
253 objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
4.9
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (50)

o***m (13)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Perfect!
1***s (16)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Book is in excellent condition. Arrived sooner than expected! thank you.
o***8 (227)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Thank you!