Verzending en leveringKlik op Zie details voor aanvullende informatie over verzending en retourzendingen.
Hebt u iets om te verkopen?

FOOD SCIENCE: THE BIOCHEMISTRY OF FOOD & NUTRITION, 4TH By Mcgraw-hill Education

beadbaby1007
  • (1800)
  • Geregistreerd als particuliere verkoper
    Voorschriften voor consumentenbescherming die voortvloeien uit Europese consumentenwetgeving, zijn derhalve niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
US $20,00
OngeveerEUR 17,95
of Beste voorstel
Objectstaat:
Vrijwel nieuw
Snel, anders bent u te laat. 1 persoon volgt dit object.
Verzendkosten:
US $6,74 (ongeveer EUR 6,05) USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Coleman, Texas, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 26 sep en ma, 30 sep tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
    

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:155719125261

Specificaties

Objectstaat
Vrijwel nieuw: Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar ...
Subject Area
Biochemistry
Book Title
Food Science : the Biochemistry of Food and Nutrition
ISBN-10
0078226031
Subject
Education
ISBN
9780078226038
Publisher
McGraw-Hill Higher Education
Item Length
11.2 in
Edition
4
Publication Year
2002
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.9 in
Author
Kay Yockey Mehas, Sharon Lesley Rodgers, Mcgraw-Hill Education Editors
Genre
Technology & Engineering, Juvenile Nonfiction
Topic
Cooking & Food, Food Science, Health & Daily Living / Diet & Nutrition
Item Weight
40.1 Oz
Item Width
8.6 in
Number of Pages
496 Pages

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
McGraw-Hill Higher Education
ISBN-10
0078226031
ISBN-13
9780078226038
eBay Product ID (ePID)
2406327

Product Key Features

Edition
4
Book Title
Food Science : the Biochemistry of Food and Nutrition
Number of Pages
496 Pages
Language
English
Publication Year
2002
Topic
Cooking & Food, Food Science, Health & Daily Living / Diet & Nutrition
Illustrator
Yes
Genre
Technology & Engineering, Juvenile Nonfiction
Type
Textbook
Author
Kay Yockey Mehas, Sharon Lesley Rodgers, Mcgraw-Hill Education Editors
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
40.1 Oz
Item Length
11.2 in
Item Width
8.6 in

Additional Product Features

Intended Audience
Elementary/High School
Grade From
Ninth Grade
Number of Volumes
2 vols.
Educational Level
High School, Elementary School
Grade To
Twelfth Grade
Edition Description
Student edition
Table Of Content
Unit 1 The World of Food Science Chapter 1 What Is Food Science? Chapter 2 Why Study Food Science? Unit 2 The Food Science Lab Chapter 3 Safety and Sanitation Chapter 4 The Scientific Method Chapter 5 Measurement Chapter 6 The Sensory Evaluation of Food Unit 3 Chemistry Foundations Chapter 7 Elements, Compounds, and Mixtures Chapter 8 Chemical Reactions and Physical Changes Chapter 9 Water Chapter 10 Acids and Bases Chapter 11 Energy Unit 4 The Science of Nutrition Chapter 12 Nutrition Basics Chapter 13 Digestion Chapter 14 Metabolism Chapter 15 Carbohydrates Chapter 16 Lipids Chapter 17 Protein Chapter 18 Vitamins and Minerals Unit 5 The Chemistry of Food Chapter 19 Enzymes Chapter 20 Solutions and Colloidal Dispersions Chapter 21 Leavening Agents Chapter 22 The Fermentation of Food Chapter 23 The Biochemistry of Milk Chapter 24 Food Additives Unit 6 The Microbiology of Food Processing Chapter 25 Keeping Food Safe Chapter 26 The Dehydration of Food Chapter 27 The Canning of Food Chapter 28 Food Preservation Technology
Synopsis
Enhance your program by offering a Food Science course! This high-interest Food Science text teaches students to use the scientific method as they study the biological and chemical bases of food and nutrition., Enhance your program by offering a Food Science course This high-interest Food Science text teaches students to use the scientific method as they study the biological and chemical bases of food and nutrition.

Objectbeschrijving van de verkoper

beadbaby1007

beadbaby1007

99,2% positieve feedback
2,8K objecten verkocht
Lid geworden op nov 2002
Reageert meestal binnen 24 uur
Welcome to my eBay Store. Please add me to your list of favorite sellers and visit often. Thank you for your business.

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
4.7
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (1.492)