|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage by Tung-Ching Le

Objectstaat:
Nieuw
2 beschikbaar
Prijs:
AU $50,30
OngeveerEUR 30,90
Verzendkosten:
Gratis International Standard : tracked-no signature (7 to 15 business days). Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Melbourne, Australië
Levering:
Geschatte levering tussen do, 30 mei en di, 11 jun tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:145708754804

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN-13
9780841237650
Book Title
Bioactive Compounds in Foods
ISBN
9780841237650
Publication Year
2002
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage
Item Height
236mm
Author
Chi-Tang Ho, Tung-Ching Lee
Publisher
Oxford University Press Inc
Item Width
156mm
Subject
Engineering & Technology, Chemistry
Item Weight
491g
Number of Pages
272 Pages

Over dit product

Product Information

This text examines bioactive compounds as food is processed - covering a wide range of products and examining the response to many different processing operations in regard to positive or negative effects on health.

Product Identifiers

Publisher
Oxford University Press Inc
ISBN-13
9780841237650
eBay Product ID (ePID)
95995379

Product Key Features

Author
Chi-Tang Ho, Tung-Ching Lee
Publication Name
Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage
Format
Hardcover
Language
English
Subject
Engineering & Technology, Chemistry
Publication Year
2002
Type
Textbook
Number of Pages
272 Pages

Dimensions

Item Height
236mm
Item Width
156mm
Volume
No. 816
Item Weight
491g

Additional Product Features

Series Title
Acs Symposium Series
Country/Region of Manufacture
United States
Editor
Chi-Tang Ho, Tung-Ching Lee

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

The Nile Group Pty Ltd
The Nile
42 Apex Dr
3029 Truganina, VIC
Australia
Contactgegevens weergeven
:liam-Eua.moc.elineht@yabe
Btw-nummer:
  • AU 82107909133
  • GB 293967539
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
thenilestore

thenilestore

98,2% positieve feedback
3,2M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
5.0
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (1.427.431)

s***a (9)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Item as described, thanks!
d***0 (870)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great thanks
t***g (575)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Lovely book.