|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Kitchen Planning and Management, Kirk, David

8M+ feedback. Millions of books, dvds & more in stock!
Objectstaat:
Heel goed
2 beschikbaar
Verzendkosten:
Wordt niet verzonden naar Verenigde Staten. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: GB, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Varieert
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:144869331112
Laatst bijgewerkt op 26 apr 2024 07:14:55 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed: Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat ...
Title
Kitchen Planning and Management
Book Title
Kitchen Planning and Management
ISBN
075060011X
EAN
9780750600118
Binding
Paperback / softback
Date of Publication
19910200
Release Title
Kitchen Planning and Management
Artist
Kirk, David
Brand
N/A
Colour
N/A
Publication Year
1991
Type
Textbook
Format
Paperback
Subject Area
Hotel Management
Language
English
Publication Name
Kitchen Planning and Management
Item Height
234mm
Author
David Kirk, John Fuller
Publisher
Elsevier Science & Technology
Item Width
156mm
Item Weight
56g
Number of Pages
350 Pages

Over dit product

Product Information

Designed for kitchen managers and catering students, this book deals with the organization and management of a professional kitchen. The authors first consider the structure and development of the catering industry and culinary practices, then move on to deal with specific aspects of kitchen management including catering systems, the menu, kitchen and production planning, safety and hygiene, kitchen equipment and maintenance. The implications of the Food Act are discussed in detail. Students studying for the BTEC National and Higher National Diploma, City and Guilds and HCIMA examinations will find this textbook particularly useful. It is also suitable for undergraduates taking options in kitchen management and planning and for the professional manager.

Product Identifiers

Publisher
Elsevier Science & Technology
ISBN-13
9780750600118
eBay Product ID (ePID)
86623320

Product Key Features

Subject Area
Hotel Management
Author
David Kirk, John Fuller
Publication Name
Kitchen Planning and Management
Format
Paperback
Language
English
Publication Year
1991
Type
Textbook
Number of Pages
350 Pages

Dimensions

Item Height
234mm
Item Width
156mm
Item Weight
56g

Additional Product Features

Title_Author
John Fuller, David Kirk
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

WORLD OF BOOKS LIMITED
Debbie Nicholl
Mulberry House
Woods Way
Goring-by-sea
West Sussex
BN12 4QY
United Kingdom
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.skoobfodlrow@yabe
Btw-nummer:
  • DE 281042328
  • EL 996857788
  • ES N8267548I
  • FR 27823676960
  • GB 922696893
  • IT 00185819992
Handelsregistratienummer:
  • 06437594
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
World of Books Ltd

World of Books Ltd

98,8% positieve feedback
34,9M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (12.695.072)

o***0 (51)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Brilliant! 10/10
o***0 (51)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great condition!
d***d (270)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
excellent items. excellent ebayer