Hebt u iets om te verkopen?

Smoking Meat: The Essential Guide to Real Barbecue by Phillips, Jeff

by Phillips, Jeff | PB | VeryGood
Objectstaat:
Heel goed
May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ... Meer lezenover objectstaat
4 beschikbaar / 3 verkocht
Prijs:
US $6,91
OngeveerEUR 6,46
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Aurora, Illinois, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 7 mei en vr, 10 mei tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:144640593389
Laatst bijgewerkt op 02 mei 2024 00:02:30 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ...
Binding
Paperback
Weight
0 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9781770500389
Book Title
Smoking Meat : the Essential Guide to Real Barbecue
Item Length
9.8in
Publisher
Whitecap Books, The Limited
Publication Year
2012
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
1in
Author
Jeff Phillips
Genre
Cooking
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Methods / Outdoor, Methods / General, Specific Ingredients / Meat
Item Width
8.5in
Item Weight
27.4 Oz
Number of Pages
224 Pages

Over dit product

Product Information

Real barbecue taste comes from mastering the art of slow-cooking meat at a low temperature for a long time, using wood smoke to add flavor, and this is the book that shows you how! For the first time in print, Jeff Phillips is sharing the information he has compiled on his incredibly popular website, www.smoking-meat.com. With step-by-step instructions on how to choose, set up, and modify your own charcoal, gas, or electric smoker, Jeff guides you through your smoking session with the patience that is unique to an experienced pitmaster. Once you've chosen your smoker and got the knack of some basic techniques, Jeff encourages you to cut loose and experiment to develop your own smoky sensations. Best of all, you can use your basic backyard grill to give smoking meats a try, then decide whether to invest in a smoker.

Product Identifiers

Publisher
Whitecap Books, The Limited
ISBN-10
1770500383
ISBN-13
9781770500389
eBay Product ID (ePID)
99700578

Product Key Features

Book Title
Smoking Meat : the Essential Guide to Real Barbecue
Author
Jeff Phillips
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Methods / Outdoor, Methods / General, Specific Ingredients / Meat
Publication Year
2012
Genre
Cooking
Number of Pages
224 Pages

Dimensions

Item Length
9.8in
Item Height
1in
Item Width
8.5in
Item Weight
27.4 Oz

Additional Product Features

Number of Volumes
1 Vol.
Copyright Date
2012
Dewey Decimal
641.6/16
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
22

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.skoobtfirht@yabe.selas
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
ThriftBooks

ThriftBooks

99% positieve feedback
17,5M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (5.168.531)

e***e (548)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
Well done!
Alle feedback weergeven