Hebt u iets om te verkopen?

Culinary History of the Finger Lakes:: From the Three Sisters to Riesling

by Falk, Laura Winter | PB | Good
Objectstaat:
Goed
Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ... Meer lezenover objectstaat
3 beschikbaar
Prijs:
US $12,88
OngeveerEUR 11,99
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Aurora, Illinois, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen ma, 24 jun en wo, 26 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:144550290505
Laatst bijgewerkt op 14 jun 2024 16:16:06 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ...
Binding
Paperback
Weight
0 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9781626195455
Book Title
Culinary History of the Finger Lakes: : from the Three Sisters to Riesling
Book Series
American Palate Ser.
Item Length
9 in
Publisher
Arcadia Publishing
Publication Year
2014
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.3 in
Author
Laura Winter Falk
Genre
Travel, Cooking, History, Social Science
Topic
Beverages / Alcoholic / Wine, United States / State & Local / Middle Atlantic (DC, De, Md, NJ, NY, Pa), Regional & Ethnic / American / Middle Atlantic States, Food, Lodging & Transportation / Restaurants, Agriculture & Food (See Also Political Science / Public Policy / Agriculture & Food Policy), United States / General
Item Width
6 in
Item Weight
12.5 Oz
Number of Pages
160 Pages

Over dit product

Product Information

A bounty of crisp apples, heirloom produce, artisan cheeses and grass-fed meats complement the heady libations of the Finger Lakes wine country. Culinary luminaries and home cooks alike use these regional ingredients to craft classic and unique dishes, like Moosewood's apple spice cake. Finger Lakes foodie and vinophile Laura Winter Falk, PhD, explores the Finger Lakes' gustatory legacy and evolution, from the Iroquois' Three Sisters--corn, squash and beans--to the farm-to-table restaurants that celebrate the harvest of their neighbors. With recipes from regional chefs paired perfectly with an array of local wines, savor the delectable culinary history of New York's Finger Lakes region.

Product Identifiers

Publisher
Arcadia Publishing
ISBN-10
1626195455
ISBN-13
9781626195455
eBay Product ID (ePID)
201724328

Product Key Features

Book Title
Culinary History of the Finger Lakes: : from the Three Sisters to Riesling
Author
Laura Winter Falk
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Beverages / Alcoholic / Wine, United States / State & Local / Middle Atlantic (DC, De, Md, NJ, NY, Pa), Regional & Ethnic / American / Middle Atlantic States, Food, Lodging & Transportation / Restaurants, Agriculture & Food (See Also Political Science / Public Policy / Agriculture & Food Policy), United States / General
Publication Year
2014
Book Series
American Palate Ser.
Illustrator
Yes
Genre
Travel, Cooking, History, Social Science
Number of Pages
160 Pages

Dimensions

Item Length
9 in
Item Height
0.3 in
Item Width
6 in
Item Weight
12.5 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Gt2853.U5f36 2014
Copyright Date
2014
Target Audience
Trade
Lccn
2014-035066
Dewey Decimal
394.1/209747
Dewey Edition
23

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.skoobtfirht@yabe.selas
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
ThriftBooks

ThriftBooks

99% positieve feedback
17,7M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (5.222.237)

e***- (18)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
I let the seller know that the item received was a cook book that was offered as a free item with the Sourcebook for Aphasia that I ordered. This is being ignored, the tracking number is for the cookbook. I have not received the book that I paid for which is Sourcebook for Aphasia.
4***5 (12)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great! Super fast!
d***n (2262)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great seller ! A++++