Afbeelding 1 van 1
The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making by
Objectstaat:
3 beschikbaar
Verzendkosten:
AU $19,38 (ongeveer EUR 11,86) International Standard : tracked-no signature (7 to 15 business days). Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Melbourne, Australië
Levering:
Geschatte levering tussen do, 23 mei en di, 4 jun tot 43230
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
Verkopergegevens
Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:135020210601
Specificaties
- Objectstaat
- ISBN-13
- 9781558329874
- Type
- Does not apply
- UPC
- Does not apply
- Publication Year
- 2019
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Book Title
- The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
- Item Height
- 229mm
- Publisher
- Harvard Common Press,U.S.
- Topic
- Cooking by Ingredient, Preserving
- Item Width
- 178mm
- Number of Pages
- 224 Pages
Over dit product
Product Information
Trust The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making to ensure you get the most out of your beef, pork, venison, lamb, poultry, and goat. Absolutely everything you need to know about how to dress and preserve meat is right here. From slaughtering, to processing, to preserving in ways like smoking, salting, and making jerky, author Philip Hasheider teaches it all in step-by-step instructions and illustrations,which guide you through the entire process: how to properly secure the animal and then safely and humanely transforming the meat into future meals for your family. Along the way, you'll learn about different cuts of meat and learn how to process them into different products, like sausages and jerky. The best meals are the ones you make yourself, why not extend this sentiment all the way to the meat itself?
Product Identifiers
Publisher
Harvard Common Press,U.S.
ISBN-13
9781558329874
eBay Product ID (ePID)
17046464053
Product Key Features
Book Title
The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
Format
Paperback
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient, Preserving
Publication Year
2019
Number of Pages
224 Pages
Dimensions
Item Height
229mm
Item Width
178mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
The Nile Group Pty Ltd
The Nile
42 Apex Dr
3029 Truganina, VIC
Australia
Btw-nummer:
- AU 82107909133
- GB 293967539
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:135020210601
Verzending en verwerking
Objectlocatie:
Melbourne, Australië
Wordt verzonden naar:
Wereldwijd
Uitgesloten:
Afghanistan, Algerije, Amerikaans-Samoa, Angola, Anguilla, Armenië, Azerbeidzjan, Bangladesh, Benin, Bhutan, Bolivia, Botswana, Burkina Faso, Burundi, Cambodja, Centraal-Afrikaanse Republiek, Comoren, Costa Rica, Democratische Republiek Congo, Djibouti, Dominica, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Egypte, El Salvador, Equatoriaal-Guinea, Eritrea, Ethiopië, Fiji, Frans-Guyana, Frans-Polynesië, Gabon, Gambia, Georgië, Ghana, Guadeloupe, Guatemala, Guinee, Guinee-Bissau, Guyana, Haïti, Honduras, Ierland, India, Irak, Ivoorkust, Jamaica, Jemen, Kaapverdische eilanden, Kameroen, Kazachstan, Kenia, Kirgizië, Lesotho, Libanon, Liberia, Libië, Maagdeneilanden (VS), Madagaskar, Malawi, Mali, Marokko, Martinique, Mauritanië, Mauritius, Mayotte, Moldavië, Mongolië, Mozambique, Namibië, Nicaragua, Nieuw-Caledonië, Niger, Nigeria, Noord-Korea, Oeganda, Oekraïne, Oezbekistan, Pakistan, Papoea-Nieuw-Guinea, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Republiek Congo, Russische Federatie, Rwanda, Réunion, Senegal, Seychellen, Sierra Leone, Sint-Helena, Somalië, Spitsbergen en Jan Mayen, Suriname, Swaziland, Syrië, Tadzjikistan, Tanzania, Togo, Tonga, Trinidad en Tobago, Tsjaad, Tunesië, Turkmenistan, Tuvalu, Vanuatu, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Westelijk Samoa, Westelijke Sahara, Wit-Rusland, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Korea
Verzending en verwerking | Elk volgende object | Tot | Service | Levering*Zie opmerkingen over levering |
---|---|---|---|---|
AU $19,38 (ongeveer EUR 11,86) | AU $19,38 (ongeveer EUR 11,86) | Verenigde Staten | International Standard : tracked-no signature (7 to 15 business days) | Geschatte levering tussen do, 23 mei en di, 4 jun tot 43230 |
Verwerkingstijd |
---|
Wordt doorgaans binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. |
Belasting |
---|
Er kunnen belastingen van toepassing zijn tijdens Betalen. Meer weten?Lees meer over het betalen van belastingen op eBay-aankopen. |
Btw voor objectnr.135020210601
Btw voor objectnr.135020210601
Verkoper berekent btw op objecten die naar de volgende staten worden verzonden:
Staat | Btw-tarief |
---|
Retourbeleid
Nadat u het object hebt ontvangen, kunt u contact opnemen met de verkoper binnen | Kosten voor retourzending |
---|---|
30 dagen | Koper betaalt voor retourzending |
De koper is verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.
Details retourbeleid |
---|
Retourzendingen geaccepteerd |
Betalingsgegevens
Betalingsmethoden
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (1.426.748)
u***l (3486)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Very happy with sale thanks again
n***m (1155)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Quick delivery as usual, all good!
u***0 (14)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Book is in good condition, took a little bit to get here.