Hebt u iets om te verkopen?

Chinese Unchopped: Introduction to Chinese Cooking By Jeremy Pang . Signed Copy

Objectstaat:
Nieuw
Prijs:
GBP 12,99
OngeveerEUR 15,36
Dit object wordt verzonden via internationale verzending.
Inclusief internationale tracking, vereenvoudigde inklaring, en geen bijkomende kosten bij levering. Meer info
Verzendkosten:
GBP 22,71 (ongeveer EUR 26,85) Versnelde verzendservice naar Verenigde Staten via eBay's Internationale verzending
Dit bedrag is inclusief verzendkosten die de verkoper heeft opgegeven alsook toepasselijke internationale verzend-, verwerkings- en andere kosten. Dit bedrag is onderhevig aan wijzigingen totdat u hebt betaald. Meer informatie vindt u in de voorwaarden voor internationale verzending
. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Arundel , Verenigd Koninkrijk
Invoerkosten: 
Gratis (bedrag wordt bevestigd bij Betalen)
Dit bedrag is inclusief toepasselijke douanetarieven, belastingen, bemiddelingskosten en andere kosten. Dit bedrag is onderhevig aan wijzigingen totdat u hebt betaald. Meer informatie vindt u in de voorwaarden voor internationale verzending
Levering:
Geschatte levering tussen di, 2 jul en wo, 10 jul tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Inclusief internationale tracking
Retourbeleid:
Betalingen:
     
Internationale verzendkosten en invoerkosten aan Pitney Bowes Inc. betaald. Meer weten?Meer weten over internationale verzending van eBay?

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Geregistreerd als particuliere verkoper, dus de consumentenrechten die voortvloeien uit de EU-wetgeving inzake consumentenbescherming zijn niet van toepassing. De geld-terug-garantie van eBay geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:126473896882
Laatst bijgewerkt op 08 jun 2024 23:48:10 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Binding
Hardback
Artist
Jeremy Pang
Brand
N/A
Date of Publication
20150604
Type
Hardback
EAN
9781849495745
ISBN
1849495742
Publication Name
N/A
Release Title
Chinese Unchopped: An Introduction to Chinese Cooking
Title
Chinese Unchopped: An Introduction to Chinese Cooking
Inscribed
Yes
Colour
N/A
Publication Year
2015
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Chinese Unchopped: an Introduction to Chinese Cooking
Item Height
253mm
Author
Jeremy Pang
Publisher
QUADRILLE Publishing LTD
Topic
Food
Item Width
201mm
Item Weight
910g
Number of Pages
160 Pages

Over dit product

Product Information

In Chinese Unchopped, acclaimed teacher and School of Wok founder Jeremy Pang demystifies the secret traditions of Chinese cookery, revealing the core techniques that bring the authentic flavours of traditional Chinese cooking into your own kitchen. Opening with the Chinese Kitchen Essentials, Jeremy outlines everything you need to know to set up a workable Chinese kitchen. All the necessary equipment such as cleavers and choppers is covered, along with the dazzling array of ingredients that make up the Chinese pantry, with tips on which to buy when starting out. Above all though, the focus is on preparation - the key to unlocking successful Chinese cooking with its quick cooking processes and ingenious visual 'Wok Clock' sorts your prepared ingredients into the right order for rapid cooking such as stir-frying. Once you've covered the essentials, Chinese Unchopped moves through six chapters outlining the fundamental techniques in Chinese cooking, including stirfrying, deep-frying, steaming, poaching and braising, roasting and double cooking. Each chapter focuses on a range of simple-to-cook yet authentic Chinese recipes such as Seabass fillets with crushed soy bean & coriander, Spicy sichuan-style aubergine, Claypot chicken with mushroom rice and Drunken black bean rib eye that will have you testing your new cleaver skills and trying out new techniques.

Product Identifiers

Publisher
QUADRILLE Publishing LTD
ISBN-13
9781849495745
eBay Product ID (ePID)
214616551

Product Key Features

Book Title
Chinese Unchopped: an Introduction to Chinese Cooking
Author
Jeremy Pang
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Food
Publication Year
2015
Number of Pages
160 Pages

Dimensions

Item Height
253mm
Item Width
201mm
Item Weight
910g

Additional Product Features

Title_Author
Jeremy Pang
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Objectbeschrijving van de verkoper

2006fookes

2006fookes

100% positieve feedback
3,8K objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (2.104)

l***1 (1404)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Fast delivery and book in great condition
s***6 (2487)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great seller.Item very well packed.Thank you.
9***u (1326)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Received with thanks