Verzending en retourzendingenBekijk de geschatte verzendkosten, de leveringsvensters en het retourbeleid in een oogopslag.2 of 2
Leer de verkoper kennenKlik op de links om feedback te bekijken, andere objecten te kopen of contact op te nemen met deze verkoper.1 of 2
Hebt u iets om te verkopen?

Verbatim USB-flashdrive 8 GB Ideaal als installatiemedium voor Windows en Linux!

Computerstunt
  • (3714)
  • Ingeschreven als zakelijke verkoper
EUR 3,44
Objectstaat:
Nieuw
Meer dan 10 beschikbaar
Verzendkosten:
Verzendt mogelijk niet naar Verenigde Staten. Lees de objectbeschrijving of neem contact op met de verkoper voor verzendopties. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Amsterdam, Nederland
Levering:
Varieert
Retourbeleid:
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:125869361054
Laatst bijgewerkt op 13 aug 2023 14:44:03 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een gloednieuw, ongebruikt, ongeopend, onbeschadigd object in de oorspronkelijke verpakking ...
Opslagcapaciteit
8 GB
Type
USB-stick
Merk
Verbatim
Interface
USB

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Computerstunt.nl / Raakwerk
jos andrée
Eerste Oosterparkstraat 113A
1091 GX Amsterdam
Netherlands
Contactgegevens weergeven
:noofeleT135065546 13+
:liam-Eln.tnutsretupmoc@ofni
Raakwerkcomputers BV K.v.K. Amsterdam 34248467 BTW NL8157.71.368.B01 SNS Bank 90.61.87.958 T.n.v. Raakwerkcomputers BV te Haarlem IBAN: NL 74 SNSB 0906 1879 58 BIC/SWIFT: SNSBNL2A
Btw-nummer:
  • NL 001548169B20
Verkoopvoorwaarden
Wij leveren niet op krediet of rekening. Betalen bij ophalen kan, contant of met PIN. Rembourszendingen uitsluitend na vooruitbetaling van de rembourskosten.
 
SNS Bank 90.61.87.958
T.n.v. Raakwerkcomputers BV te Haarlem
 
IBAN: NL 74 SNSB 0906 1879 58
BIC/SWIFT: SNSBNL2A
 
Of betaal gratis voor snellere levering via: http://212.204.253.137/betaal-met-ideal/
 
Verkoopvoorwaarden
1. Alle aangegeven prijzen, configuraties en levertijden zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en voorraad en worden pas definitief indien u van ons een herbevestiging ontvangt, anders dan en na de automatische bevestiging die u direct na uw bestelling ontvangt.
2. Computerstunt.nl is nimmer aansprakelijk voor het niet kunnen leveren van een bepaalde aanbieding dan wel het behalen van een bepaalde datum.
3. De geplande levertijd geldt af ons bedrijfspand, eventuele tijd voor het bezorgen dan wel post opsturen komt dus bij de levertijd.
4. Alle prijzen gelden inclusief btw en betaling contant bij levering en exclusief vervoers- of rembourskosten. Rembourskosten dienen vooruit betaald te worden, dat is een vaste regel bij rembourszendingen waarvan uitsluitend wordt afgeweken bij ‘vaste‘ klanten.
5. Het versturen van onze producten per post of per koerier is niet voor ons risico, schadegevallen dienen rechtstreeks met die partijen door u te worden afgewikkeld. Wel kunt u bij ons rekenen op goede verpakking en waar nodig verzekerde verzending. Tevens zijn wij natuurlijk niet verantwoordelijk indien uw post te laat wordt bezorgd.
6. Conform de wet Verkopen op Afstand bent u gerechtigd een koopovereenkomst te ontbinden binnen 8 dagen na de koopdatum. Dit dient schriftelijk en aangetekend te gebeuren aan Raakwerkcomputers bv/Computerstunt.nl, Palletweg 27, 2031 DD Haarlem. Indien het product reeds is geleverd dient u het terug te (laten) bezorgen, onuitgepakt en nog in de oorspronkelijke door ons geleverde verpakking. Het product dient verder ongebruikt te zijn. Ongefrankeerde zendingen worden uitdrukkelijk geweigerd. Indien u bijvoorbeeld een harde schijf heeft geformatteerd dan kunt u de koop niet meer ontbinden.
7. Eventuele klachten over de uitvoering van het product uitsluitend schriftelijk binnen 8 dagen na levering. Per geval zullen wij het uiterste doen om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen, een en ander naar redelijkheid en billikheid.
8. Computers zijn maatwerk, iedere machine wordt speciaal voor de bestelling gebouwd. Indien u om wat voor reden dan ook uw bestelling annuleert, brengen wij 27,50 euro assemblage/de-assemblage en administratiekosten in rekening. Immers wij hebben kosten gemaakt om de order uit te voeren.
9. Voor het overige levert Computerstunt.nl conform de fabrieksgarantie, soms is dat 6 maanden, meestal 12 maanden. Na die periode kunt u mogelijk nog rechtstreeks bij de importeur/fabrikant terecht, omdat op sommige producten (met name harde schijven) langer dan 12 maanden garantie wordt gegeven. Indien een garantieclaim heeft dient u het defecte onderdeel voor uw kosten naar ons op te sturen. Blijkt dat het onderdeel bij testen dan wel opnieuw formatteren/installeren niet defect te zijn, dan zijn de verzendkosten voor retourneren van het onderdeel voor uw rekening. Tevens brengen wij voor het controleren van niet defecte onderdelen kosten in rekening, met een minimum van 15 euro. Voor nieuwe beeldschermen geldt: 1 tot 3 jaar garantie on site, dit wordt geregeld via de fabrikant/importeur dan wel een door deze aangewezen service centrum. On site wil zeggen dat bij u thuis wordt omgewisseld. U kunt voor de beeldschermen dus niet bij Computerstunt.nl terecht. In voorkomende gevallen kunnen wij bemiddelen, echter daarvoor kunnen wij kosten in rekening brengen. TFT schermen worden nooit met zero pixel garantie geleverd, daarvoor geldt dus een beperkte aansprakelijkheid. Bij onenigheid dient de koper zelf contact op te nemen met fabrikant of servicecenter.
10. Computerstunt.nl is een activiteit van Raakwerkcomputers BV te Haarlem. De intellectuele eigendom van de handelsnaam Computerstunt.nl en de teksten op deze website alsmede de vormgeving berust bij Raakwerk Holding BV. Niets van de teksten van deze site mag worden verveelvoudigd of om wat voor manier dan ook gebruikt worden voor publicatie zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming.
 
Amsterdam, mei 2007
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Computerstunt

Computerstunt

100% positieve feedback
7,4K objecten verkocht

Populaire rubrieken in deze winkel

Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (3.826)

l***l (447)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Fast delivery, thanks.
a***e (3)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
Prima service!
o***_ (837)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
Very fast shipping, product as described, thank you very much.