1 min artikel

Uw object volgen

Wanneer de verkoper trackinggegevens uploadt, kunt u uw pakket online volgen tot aan uw leveringsadres.

Zodra de verkoper uw object verzendt, kunt u de weg naar u toe volgen.

Uw bestelling volgen

U kunt de leveringsstatus van uw bestelling controleren in uw aankoopgeschiedenis - nieuw venster of tabblad.

Als de verkoper een service met tracking gebruikt, ziet u het trackingnummer van het object als een link naast het object waar u de gegevens van de expediteur en de huidige locatie van uw bestelling kunt zien.

Als uw object niet met tracking wordt verzonden, kunt u de verwachte leveringsdatum van uw pakket zien.

Tip
Als de verkoper een service met tracking gebruikt terwijl u geen trackingnummer ziet, moet hij of zij mogelijk de trackinggegevens uploaden. U kunt contact opnemen met de verkoper om hem of haar te vragen trackinggegevens toe te voegen.

Een bestelling van een bezoeker volgen

Als u objecten wilt volgen die u als bezoeker hebt gekocht, hebt u de bevestiging van de bestelling nodig. Deze hebben we gestuurd naar het e-mailadres dat u bij Betalen hebt opgegeven.

  1. Zoek de e-mail waarin we uw bestelling als eBay-bezoeker bevestigen. De onderwerpregel begint met 'Bestelling bevestigd'.
  2. Selecteer Bestelgegevens bekijken.
  3. Selecteer Leveringsgegevens weergeven.

U ziet een statusbalk met de expediteur, het trackingnummer en de huidige locatie van het object. Als u de trackinggegevens niet ziet, kunt u op de pagina Bestelgegevens de optie Contact opnemen met verkoper selecteren en de verkoper vragen of hij of zij het trackingnummer wil uploaden.

U kunt de voortgang van uw bestelling alleen volgen als de verkoper een leveringsservice met tracking gebruikt en het trackingnummer naar eBay uploadt.

Was dit artikel nuttig?

Verwante hulponderwerpen