Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Alles over het feedbackbeleid

Feedback is een open forum waarop leden opmerkingen kunnen achterlaten over ervaringen met hun transactiepartners. Onthoud dat gegeven feedback in de meeste gevallen permanent is. Ook zijn enkele dingen niet toegestaan.

Een probleem oplossen

 
 
Als een transactie met een ander eBay-lid goed is afgesloten en de ander je geen feedback geeft, kun je hem of haar ter herinnering het beste een berichtje sturen. Bedenk echter wel dat feedback volledig vrijwillig is.
 
 
Als je negatieve feedback hebt ontvangen, kun je jouw kant van het verhaal vertellen en op de feedback reageren. Als verkoper kun je kopers ook een beperkt aantal aanvragen versturen om hun achtergelaten feedback te herzien.
 
 
Als een lid ons feedbackbeleid heeft overtreden, kun je dit aan ons melden via de meldingslink onder aan de pagina Beleid voor ongepast feedbackcommentaar .
 
 
Doorgaans kun je feedback niet meer wijzigen nadat je deze hebt gegeven. Als je echter negatieve of neutrale feedback hebt gegeven en deze wilt wijzigen naar positieve feedback, kan de verkoper mogelijk een aanvraag tot feedbackwijziging indienen.

Hulp-onderwerpen

eBay Algemeen

Hoe

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.