Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Hoe weet ik hoeveel ik moet betalen?

Je kunt opzoeken hoeveel je moet betalen voor je object:

  • In de aanbieding

  • Vanuit Mijn eBay

  • In het bevestigingsbericht dat eBay naar jou stuurt

  • In de factuur die je van de verkoper hebt ontvangen

Nadat je een object hebt gewonnen, is gebruik van de knop Nu betalen meestal de snelste methode om je verkoper te betalen. De knop Nu betalen wordt weergegeven nadat je een object hebt gewonnen in de aanbieding, in Mijn eBay en in het bevestigingsbericht dat je van eBay ontvangt.

Wanneer je op de knop Nu betalen klikt, worden de betalingsgegevens meestal automatisch voor je berekend. Deze betalingsgegevens zijn in overeenstemming met de verzendgegevens, BTW en kortingen voor meerdere aankopen die je kunt vinden in de aanbieding onder de objectbeschrijving.

Als de betalingsgegevens echter niet beschikbaar zijn, of als je heel andere totaalbedragen verwachtte aan te treffen, moet je het volgende doen:
  1. Bekijk de objectbeschrijving nog eens goed, en controleer de e-mailberichten die je van de verkoper hebt ontvangen. Als de verkoper jou echter per e-mail informatie over de verzendkosten heeft gestuurd of als de kosten staan vermeld bij de objectbeschrijving, kun je deze gegevens handmatig invoeren op de pagina Je aankoop bekijken nadat je op de knop Nu betalen hebt geklikt.

  2. Als je nu nog steeds niet beschikt over de benodigde gegevens, klik je op de link Totaal aanvragen bij verkoper naast de gebruikersnaam van de verkoper. Nadat je het totaal hebt aangevraagd, kan de verkoper reageren door een nieuwe factuur te sturen waarop de betalingsgegevens worden vermeld.

  3. Wanneer de verkoper jou de factuur heeft gestuurd, klik je op de knop Nu betalen in de factuur om te zien wat het bijgewerkte totaal is.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.