Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Feedback intrekken en verwijderen

Leden vertrouwen op feedback om weloverwogen beslissingen te nemen over de manier waarop ze hun tijd en geld besteden. Wees eerlijk, redelijk en feitelijk wanneer je feedback geeft. In het algemeen wordt gegeven feedback een permanent onderdeel van het feedbackprofiel van het lid.

Omdat feedback jouw mening vertegenwoordigt, bewerken we je commentaar niet. Ook onderzoeken we niet of je commentaar accuraat is. We hebben echter een feedbackbeleid opgesteld om te voorkomen dat feedback wordt misbruikt.

Gevallen waarin feedback kan worden verwijderd

We kunnen feedbackbeoordelingen of commentaar in de volgende gevallen verwijderen:

  • De beoordeling of het commentaar is in strijd met het beleid voor ongepaste feedbackcommentaar .

  • Tijdens de transactie kan geen contact worden opgenomen met een lid.

  • Een lid dat negatieve of neutrale feedback voor een ander lid heeft gegeven, heeft ons op de hoogte gesteld van de fout of heeft al dezelfde feedback voor het juiste lid gegeven.

  • Een lid was jonger dan 18 jaar en mocht daarom geen juridisch bindende overeenkomst sluiten toen de veiling was afgelopen of feedback werd gegeven.  

  • Als we een lid schorsen, verwijderen we al zijn of haar negatieve en neutrale feedback van de site. Als een lid binnen 90 dagen na de inschrijving wordt geschorst, verwijderen we alle betreffende feedback.

  • We ontvangen een gerechtelijk bevel waarin ons wordt verzocht feedback te verwijderen.

  • Een koper reageert niet tijdens de procedure voor onbetaalde objecten.

  • De koper heeft via 'Transactieproblemen oplossen' berichten verstuurd of commentaar gegeven waarmee de integriteit van de procedure voor onbetaalde objecten en het feedbacksysteem van eBay worden ondermijnd.

  • De verkoper heeft een geschil wegens een onbetaald object geopend. Alle bijbehorende feedback en gedetailleerde verkopersbeoordelingen worden automatisch verwijderd of geblokkeerd, zolang PayPal als enige betalingsmethode is aangeboden en het object niet kan worden opgehaald.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.