Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Wat is een bevestigd adres bij PayPal? Hoe kan ik mijn adres bevestigen?

Een bevestigd adres is een adres dat door PayPal is beoordeeld en veilig is bevonden op basis van de informatie met betrekking tot het adres. Een factuuradres van een creditcard wordt bijvoorbeeld bevestigd omdat PayPal kan controleren of het adres hetzelfde is als het adres in het bestand bij de creditcardmaatschappij.

Opmerking: Het bevestigen van je adres is niet hetzelfde als een gecontroleerd PayPal-lid worden. PayPal biedt bevestigde adressen om verkopers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het verzenden van goederen. Adresbevestiging is handig, omdat het verkopers de mogelijkheid biedt om de identiteit van een koper te controleren. Een niet-bevestigd adres is niet noodzakelijkerwijs frauduleus, omdat niet alle PayPal-gebruikers hun adressen kunnen bevestigen, maar soms vormt dit een nadeel voor legitieme kopers.

Als je je verzendadres wilt bevestigen bij PayPal, voeg je een creditcard toe aan je PayPal-rekening. Als je een creditcard aan je account toevoegt, kan PayPal proberen om je adres te bevestigen bij je creditcardmaatschappij.

Opmerking: niet alle creditcardmaatschappijen kunnen adressen bevestigen.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.