Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Inschrijven en inloggen

Wil je objecten op eBay kopen of verkopen? Leer hoe je een nieuwe account kunt openen door je in te schrijven of vraag hulp bij het inloggen bij een bestaande account.

Een probleem oplossen

 
Op de pagina Je wachtwoord vergeten? voer je je gebruikersnaam of emailadres in en klik je op Doorgaan.
 
Controleer of je je eBay-gebruikersnaam hebt ingevuld en niet je e-mailadres. Controleer of je geen typfout hebt gemaakt. Als je dan nog steeds niet kunt inloggen, stel je je wachtwoord opnieuw in.
 
Soms voegt eBay deze extra controlestap toe. Typ de code die in de afbeelding is verborgen en klik vervolgens op Inloggen. Als er geen afbeelding is, kun je een audiocontrole uitvoeren door op de link Luisteren naar de verificatiecode te klikken.
 
In sommige gevallen kunnen we je emailadres niet accepteren. Probeer aub een andere.
 
Jij of iemand die hetzelfde e-mailadres heeft als jij heeft zich al ingeschreven op eBay.com of Half.com. Je kunt proberen in te loggen en of je wachtwoord te veranderen.
 
Het kan zijn dat je postvak IN vol is, of dat het bericht in de map met ongewenste e-mail is geplaatst. Controleer je map met ongewenste e-mail.
 
Het kan zijn dat het creditcardnummer niet juist is ingevoerd of dat het factuuradres niet overeenkomt met het adres op je maandafschrift. Vraag je creditcardmaatschappij dit probleem op te lossen.
 
De creditcard die je gebruikt is volgens ons systeem gekoppeld aan een geschorste account, of je kaart is op non-actief gesteld vanwege achterstallige betaling. Meer weten over geschorste accounts?
 
De ingevoerde gebruikersnaam bevat mogelijk een ongeldig teken of is minder dan 6 tekens. Klik hier als je meer wilt weten over het kiezen van een gebruikersnaam.

Hulp-onderwerpen

Inschrijven

Inloggen

 

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.