Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Waarom is mijn account geschorst?

Een account kan om twee redenen worden geschorst:

  • Ernstige overtredingen van regels en beleid van eBay: als je bezwaar wilt maken tegen je schorsing, beantwoord je het schorsingsbericht direct met relevantie informatie of neem je contact met ons op.

  • eBay-kosten die niet zijn betaald: de meest voorkomende reden voor schorsing wegens wanbetaling is een verouderde of onlangs geweigerde automatische betalingsmethode. Zie Je account herstellen als je een foutbericht hebt ontvangen bij het oplossen van je schorsing door een creditcard of bankpas bij te werken of je opnieuw in te schrijven. Als je een foutbericht hebt ontvangen bij het oplossen van je schorsing door een creditcard of bankpas bij te werken of je opnieuw in te schrijven, kun je contact met ons opnemen.

Als je een e-mail ontvangt over schorsing van je account

Wanneer je account wordt geschorst, stuurt eBay een bericht naar het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld. Deze e-mail verschijnt ook op de pagina Mijn berichten in Mijn eBay.

Als je niet weet waarom je account is geschorst of als je om een of andere reden geen bericht hebt ontvangen, kun je contact met ons opnemen voor nadere informatie.

Belangrijk: pas op voor frauduleuze e-mails. Als je een bericht hebt ontvangen waarin staat dat je account is geschorst, moet je in Mijn berichten in Mijn eBay controleren of eBay echt de afzender is.

Als je het e-mailbericht niet kunt terugvinden in Mijn berichten, moet je goed opletten. Sommige leden hebben namelijk gemeld dat anderen toegang probeerden te krijgen tot hun persoonlijke gegevens door e-mails te versturen die van eBay afkomstig lijken met de melding dat hun account was of zou worden geschorst. Deze e-mails bevatten vaak een link naar een website waar je je moet aanmelden en informatie moet opgeven. Dergelijke e-mails worden ook wel spoofberichten of phishing genoemd. Meer informatie over het herkennen van spoofberichten.

Wat moet je doen als iemand uw account gebruikt zonder uw toestemming?

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.