Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Hoe neem ik contact op met klantenservice?

We stellen alles in het werk om onze leden een uitstekende klantenservice te bieden. Onze medewerkers van klantenservice zijn opgeleid op specifieke gebieden en worden doorlopend bijgeschoold over onze meest recente veranderingen. We voeren ook willekeurige enquêtes uit om te controleren of je tevreden bent met onze ondersteuning. Als je dat niet bent, dan zorgen we hier alsnog voor.

Wil je nu gelijk contact met ons opnemen? Stuur ons een e-mail

Stuur ons een e-mail

Klik rechts op een Hulp-pagina op 'Contact met ons opnemen' als je klantenservice wilt e-mailen. Je kunt ook boven aan de meeste pagina's 'Hulp en contact' selecteren in de lijst van de link Hulp. Afhankelijk van je vraag, kan het 24-72 uur duren voordat je per e-mail een reactie ontvangt.

Onthoud het volgende

Verstrek zoveel mogelijk details wanneer je contact met ons opneemt. Vermeld data, het objectnummer, gebruikersnamen en stappen die je hebt ondernomen voordat je je vraag stelde.
Neem contact op met de koper of verkoper en dan pas met ons als je een vraag over een bepaalde transactie hebt.
Belangrijk: mogelijk moet je je pop-upblokkering uitschakelen om ervoor te zorgen dat alle informatie wordt weergegeven en de interactieve functies van eBay optimaal werken.

Informatie naar klantenservice sturen

Soms kan het klantenservice-team je om meer informatie vragen om een probleem met je account op te lossen. Als je bijvoorbeeld een betaling voor je verkoperskosten hebt gedaan maar dit niet op je account wordt weergegeven, kunnen we je vragen om ons een kopie van je bank- of creditcardafschrift te sturen.

De snelste en gemakkelijkste manier om ons je documenten toe te sturen is door alle documenten te scannen en ze elektronisch naar ons te sturen. Als we je hebben gevraagd om ons documenten te sturen, hebben we je een link naar een andere Hulp-pagina gestuurd waar je de documenten kunt uploaden. (Er zijn verschillende uploadlinks om documenten naar verschillende eBay-teams te sturen.)

Zo kun je je documenten uploaden:

  • Maak een digitale foto van je documenten of scan ze.

  • Sla de documenten op je computer op (bijvoorbeeld op je bureaublad of in Mijn documenten).

  • Ga naar de uploadpagina en log in. (Je vindt de link in de e-mail die we je hebben gestuurd.)

  • Klik op  Bladeren om de documenten te selecteren die je op je computer hebt opgeslagen en klik vervolgens op Openen om ze aan de lijst toe te voegen.

  • Kies het type document(en) uit de vervolgkeuzelijst en voer een commentaar in het vak rechts in.

  • Als je klaar bent, klik je op Uploaden.

  • Controleer je documenten en klik op Verzenden.

Tips:

  • De totale bestandsgrootte mag niet meer zijn dan 1 MB. Je moet wellicht de grootte van het document aanpassen als het als een afbeelding is gescand.

  • We kunnen alleen bestanden in .gif-, .jpg- en .png-indeling accepteren. Je moet wellicht de bestandsindeling aanpassen.

  • Controleer je gescande documenten voordat je ze verstuurt, zodat ze compleet en leesbaar zijn. Je kunt bestanden eventueel verwijderen en opnieuw scannen.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.