
The World Atlas of Coffee: From beans to brewing - coffees explored, explained a
GBP 10,97GBP 10,97
do, 17 jul, 22:38do, 17 jul, 22:38
Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
The World Atlas of Coffee: From beans to brewing - coffees explored, explained a
GBP 10,97
OngeveerEUR 12,66
Objectstaat:
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
GBP 10,79 (ongeveer EUR 12,45) Standard Int'l Postage.
Bevindt zich in: Ammanford, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 5 sep en vr, 19 sep tot 94104
Retourbeleid:
Geen retourzendingen geaccepteerd.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:388664932991
Specificaties
- Objectstaat
- ISBN
- 9781845337872
Over dit product
Product Information
Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can share in that expertise to make sure the coffee we drink is the best we can find. Where coffee comes from, how it was harvested, the roasting process and the water used to make the brew are just a few of the factors that influence the taste of what we drink. Champion barista and coffee roaster James Hoffmann examines these key factors, looking at varieties of coffee, the influence of terroir, how it is harvested and processed, the roasting methods used, through to the way in which the beans are brewed. Country by country - from Bolivia to Zambia - he then identifies key characteristics and the methods that determine the quality of that country's output. Along the way we learn about everything from the development of the espresso machine, to why strength guides on supermarket coffee are really not good news. This is the first book to chart the coffee production of over 35 countries, encompassing knowledge never previously published outside the coffee industry. For everyone who wants to understand more about coffee and its wonderful nuances and possibilities, this is the book to have.
Product Identifiers
Publisher
Octopus
ISBN-13
9781845337872
eBay Product ID (ePID)
209492518
Product Key Features
Book Title
The World Atlas of Coffee: from Beans to Brewing-Coffees Explored, Explained and Enjoyed
Number of Pages
256 Pages
Language
English
Publication Year
2014
Topic
Geography & Geosciences, Drinks
Genre
Food & Drink
Type
Textbook
Book Series
World Atlas of
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
260 mm
Item Weight
1020 g
Item Width
198 mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United Kingdom
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Btw-nummer: GB 920299721
CRN: 06817864
Over deze verkoper
Goldstone Books
99,5% positieve feedback•2,5M objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (1.162.049)
Dit object (1)
Alle objecten (1.162.049)
- Automatische feedback van eBay- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandBestelling voltooid - getrackt en op tijd
- eBay automated feedback- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandOrder completed successfully—tracked and on time
- eBay automated feedback- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandOrder completed successfully—tracked and on time
- eBay automated feedback- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandOrder completed successfully—tracked and on time