Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
The New Professional Chef by The Culinary Institute of America: Used
US $15,99
OngeveerEUR 13,61
Objectstaat:
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Laatste exemplaar2 verkocht
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis Standard Shipping.
Bevindt zich in: Sparks, Nevada, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 26 sep en vr, 3 okt tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:364014769667
Specificaties
- Objectstaat
- Publication Date
- 1995-11-21
- Edition Number
- 6
- Pages
- 1190
- ISBN
- 0471286796
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471286796
ISBN-13
9780471286790
eBay Product ID (ePID)
442683
Product Key Features
Edition
6
Book Title
New Professional Chef
Number of Pages
1216 Pages
Language
English
Publication Year
1995
Topic
Methods / Quantity, Methods / Professional
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
2.2 in
Item Weight
122 Oz
Item Length
11 in
Item Width
8.9 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
95-035590
Dewey Edition
20
TitleLeading
The
Dewey Decimal
641.5/7
Table Of Content
Introduction to the Profession. THE FOODSERVICE PROFESSIONAL. The Professional Chef. Food and Kitchen Safety. Nutrition and Healthy Cooking. Equipment Identification. The Raw Ingredients. COOKING IN THE PROFESSIONAL KITCHEN. Mise en Place. Soups. Sauces. Dry-Heat Cooking Methods. Moist-Heat and Combination Cooking Techniques. Charcuterie and Garde-Manager. Baking and Pastry. THE RECIPES. Mise en Place and Stock Recipe. Soup Recipes. Sauce Recipes. Meat Entrees. Poultry Entrees. Fish Entrees. Vegetarian Entrees. International Entrees. Vegetable Side Dishes. Potato, Grain, and Pasta Dishes. Breakfast Recipes. Salads and Salad Dressings. Sandwiches and Pizzas. Hors d2Oeurvres and Appetizers. Sausages, Pates, and Terrines. Breads. Kitchen Desserts. Cakes and Pastries. Appendices. Glossary. Recommended Reading List. Food Associations. Index.
Synopsis
Thoroughly revised encyclopedic classic used by professionals for decades. The definitive reference is easier to use and is packed with the most up to date information with 1000 reference recipes conveniently located in one section.
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Over deze verkoper
AlibrisBooks
98,8% positieve feedback•2,0M objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (525.794)
- e***n (3)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGood quality and fast shipping !
- i***t (999)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopAs described and in good condition. Packaged securely and shipped quickly. Thank you.
- 6***i (548)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopSeller was very friendly, understanding and helpful. Thanks again and would buy from again in the future.