Deze aanbieding is door de verkoper beëindigd op vr, 18 jul om 2:24 PM omdat het object niet langer beschikbaar is.
How Baking Works: Exploring the Fundamentals of Baking Science, Figoni, Paula I.
Afgelopen
How Baking Works: Exploring the Fundamentals of Baking Science, Figoni, Paula I.
GBP 22,10GBP 22,10
vr, 18 jul, 14:24vr, 18 jul, 14:24

How Baking Works: Exploring the Fundamentals of Baking Science, Figoni, Paula I.

brit_books_xp
(863447)
Ingeschreven als zakelijke verkoper
GBP 22,10
OngeveerEUR 25,35
Objectstaat:
Goed
    Verzendkosten:
    Verzendt mogelijk niet naar Verenigde Staten. Lees de objectbeschrijving of neem contact op met de verkoper voor verzendopties.
    Bevindt zich in: Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk
    Levering:
    Varieert
    Retourbeleid:
    Geen retourzendingen geaccepteerd.
    Betalingen:
        Diners Club

    Winkel met vertrouwen

    Topverkoper
    Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. Meer weten?- Topverkoper Plus: nieuw venster of tabblad
    Geld-terug-garantie van eBay
    Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
    De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
    eBay-objectnummer:316615662310
    Laatst bijgewerkt op 17 jul 2025 19:48:16 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

    Specificaties

    Objectstaat
    Goed: Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd ...
    Book Title
    How Baking Works: Exploring the Fundamentals of Baking Science
    ISBN
    9780471747239

    Over dit product

    Product Identifiers

    Publisher
    Wiley & Sons, Incorporated, John
    ISBN-10
    0471747238
    ISBN-13
    9780471747239
    eBay Product ID (ePID)
    88539937

    Product Key Features

    Number of Pages
    416 Pages
    Publication Name
    How Baking Works : Exploring the Fundamentals of Baking Science
    Language
    English
    Publication Year
    2007
    Subject
    Methods / Baking
    Features
    Revised
    Type
    Textbook
    Subject Area
    Cooking
    Author
    Paula I. Figoni
    Format
    Trade Paperback

    Dimensions

    Item Height
    0.9 in
    Item Weight
    33.8 oz.
    Item Length
    10.9 in
    Item Width
    8.6 in

    Additional Product Features

    Edition Number
    2
    Intended Audience
    Scholarly & Professional

    Objectbeschrijving van de verkoper

    Informatie van zakelijke verkoper

    Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
    Btw-nummer: GB 972432513
    CRN: 06809965
    Over deze verkoper

    brit_books_xp

    98,6% positieve feedback2,1M objecten verkocht

    Lid geworden op okt 2009
    Ingeschreven als zakelijke verkoper

    Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

    Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
    Nauwkeurige beschrijving
    4.7
    Redelijke verzendkosten
    5.0
    Verzendtijd
    4.9
    Communicatie
    4.9

    Feedback verkoper (973.237)

    Alle feedback weergeven