Afbeelding 1 van 2


Galerij
Afbeelding 1 van 2


Hebt u iets om te verkopen?
The New Professional Chef (TM), 6th Edition by The Culinary Institute o Hardback
FREE US DELIVERY | ISBN: 0471286796 | Quality Books
US $88,81
OngeveerEUR 75,24
Objectstaat:
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
2 beschikbaar
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis USPS Ground Advantage®.
Bevindt zich in: Florida, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 3 okt en do, 9 okt tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:306388172084
Specificaties
- Objectstaat
- ISBN
- 0471286796
- EAN
- 9780471286790
- Publication Name
- N/A
- Type
- Hardback
- Release Title
- The New Professional Chef (TM), 6th Edition
- Artist
- The Culinary Institute of America (CIA)
- Brand
- N/A
- Colour
- N/A
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471286796
ISBN-13
9780471286790
eBay Product ID (ePID)
442683
Product Key Features
Edition
6
Book Title
New Professional Chef
Number of Pages
1216 Pages
Language
English
Publication Year
1995
Topic
Methods / Quantity, Methods / Professional
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
2.2 in
Item Weight
122 Oz
Item Length
11 in
Item Width
8.9 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
95-035590
Dewey Edition
20
TitleLeading
The
Dewey Decimal
641.5/7
Table Of Content
Introduction to the Profession. THE FOODSERVICE PROFESSIONAL. The Professional Chef. Food and Kitchen Safety. Nutrition and Healthy Cooking. Equipment Identification. The Raw Ingredients. COOKING IN THE PROFESSIONAL KITCHEN. Mise en Place. Soups. Sauces. Dry-Heat Cooking Methods. Moist-Heat and Combination Cooking Techniques. Charcuterie and Garde-Manager. Baking and Pastry. THE RECIPES. Mise en Place and Stock Recipe. Soup Recipes. Sauce Recipes. Meat Entrees. Poultry Entrees. Fish Entrees. Vegetarian Entrees. International Entrees. Vegetable Side Dishes. Potato, Grain, and Pasta Dishes. Breakfast Recipes. Salads and Salad Dressings. Sandwiches and Pizzas. Hors d2Oeurvres and Appetizers. Sausages, Pates, and Terrines. Breads. Kitchen Desserts. Cakes and Pastries. Appendices. Glossary. Recommended Reading List. Food Associations. Index.
Synopsis
Thoroughly revised encyclopedic classic used by professionals for decades. The definitive reference is easier to use and is packed with the most up to date information with 1000 reference recipes conveniently located in one section.
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Btw-nummer: GB 922696893
Over deze verkoper
World of Books USA
90,1% positieve feedback•5,3M objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (1.574.458)
- e***0 (859)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGreat item
- l***l (111)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopThank so much! Easy transaction and DVD came exactly as described!
- n***e (235)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopAn excellent collection of her songs at a very good price. Received just as described and in a timely manner. Great communication and I highly recommend. Thank you! A++