Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
More Cooking Secrets of the CIA: The Companion Book to the Public Television Ser
US $6,26
OngeveerEUR 5,35
Objectstaat:
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis USPS Ground Advantage®.
Bevindt zich in: Los Angeles, California, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen za, 13 sep en wo, 17 sep tot 94104
Retourbeleid:
14 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:306041145599
Specificaties
- Objectstaat
- ISBN
- 9780811818636
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Chronicle Books
ISBN-10
0811818632
ISBN-13
9780811818636
eBay Product ID (ePID)
1012359
Product Key Features
Book Title
More Cooking Secrets of the Cia : the Companion Book to the Public Television Series
Number of Pages
168 Pages
Language
English
Publication Year
1998
Topic
Methods / General, Regional & Ethnic / Mediterranean
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
16 Oz
Item Length
1 in
Item Width
1 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
97-033978
Dewey Edition
21
Grade From
Eighth Grade
Photographed by
Pool, Joyce Oudkerk
Dewey Decimal
641.5
Grade To
College Graduate Student
Synopsis
Following on the heels of the best-selling first volume, More Cooking Secrets of the CIA is the tie-in book for the fall 1997 public television series of the same name. The most celebrated cooking school in the country, the Culinary Institute of America boasts graduates such as Bradley Ogden, Larry Forgione, Paul Bocuse, and White House chef Walter Sheib. Now in its third season, the school's acclaimed TV series will continue with episodes (and corresponding chapters) on Basic Cooking Secrets, Healthy Cooking Secrets, American Regional Cooking Secrets, Mediterranean Cooking Secrets, Quick Meals from the CIA, and much more. In both the series and the book, professional chefs let home cooks in on the secrets to making time in the kitchen productive, fun, and satisfying.
LC Classification Number
TX714.C8325 1997
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Over deze verkoper
cyclebook
98,5% positieve feedback•3,7K objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (822)
- _***o (2132)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopA GREAT BOOK, FAST SHIPPING. I HIGHLY RECOMMEND THIS SELLER!
- eBay automated Feedback- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandOrder completed successfully – tracked and on time
- eBay automated Feedback- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandOrder completed successfully – tracked and on time