Hebt u iets om te verkopen?

More Cooking Secrets of the CIA: The Companion Book to the Public Television Ser

cyclebook
(716)
Ingeschreven als zakelijke verkoper
US $6,26
OngeveerEUR 5,35
Objectstaat:
Goed
Wees gerust. Retourzendingen worden geaccepteerd.
Verzendkosten:
Gratis USPS Ground Advantage®.
Bevindt zich in: Los Angeles, California, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen za, 13 sep en wo, 17 sep tot 94104
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
14 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
    Diners Club

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:306041145599

Specificaties

Objectstaat
Goed: Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd ...
ISBN
9780811818636

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Chronicle Books
ISBN-10
0811818632
ISBN-13
9780811818636
eBay Product ID (ePID)
1012359

Product Key Features

Book Title
More Cooking Secrets of the Cia : the Companion Book to the Public Television Series
Number of Pages
168 Pages
Language
English
Publication Year
1998
Topic
Methods / General, Regional & Ethnic / Mediterranean
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Culinary Institute of America
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
16 Oz
Item Length
1 in
Item Width
1 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
97-033978
Dewey Edition
21
Grade From
Eighth Grade
Photographed by
Pool, Joyce Oudkerk
Dewey Decimal
641.5
Grade To
College Graduate Student
Synopsis
Following on the heels of the best-selling first volume, More Cooking Secrets of the CIA is the tie-in book for the fall 1997 public television series of the same name. The most celebrated cooking school in the country, the Culinary Institute of America boasts graduates such as Bradley Ogden, Larry Forgione, Paul Bocuse, and White House chef Walter Sheib. Now in its third season, the school's acclaimed TV series will continue with episodes (and corresponding chapters) on Basic Cooking Secrets, Healthy Cooking Secrets, American Regional Cooking Secrets, Mediterranean Cooking Secrets, Quick Meals from the CIA, and much more. In both the series and the book, professional chefs let home cooks in on the secrets to making time in the kitchen productive, fun, and satisfying.
LC Classification Number
TX714.C8325 1997

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Over deze verkoper

cyclebook

98,5% positieve feedback3,7K objecten verkocht

Lid geworden op nov 2024
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
4.8
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0

Feedback verkoper (822)

Alle beoordelingen
Positief
Neutraal
Negatief