Hebt u iets om te verkopen?

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals by Lisa Armando Brefere and

GulfCoastB00ks
(3849)
Ingeschreven als zakelijke verkoper
US $34,10
OngeveerEUR 29,38
of Beste voorstel
Objectstaat:
Heel goed
Wees gerust. Retourzendingen worden geaccepteerd.
Verzendkosten:
Gratis USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Mobile, Alabama, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 27 aug en wo, 3 sep tot 94104
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
    Diners Club

Winkel met vertrouwen

Topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. Meer weten?- Topverkoper Plus: nieuw venster of tabblad
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:304816994952
Laatst bijgewerkt op 01 apr 2025 04:51:41 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed: Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat ...
ISBN
9780471347774

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471347779
ISBN-13
9780471347774
eBay Product ID (ePID)
1686018

Product Key Features

Number of Pages
592 Pages
Publication Name
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals
Language
English
Publication Year
2000
Subject
Food Science, Nutrition, Industries / Food Industry
Type
Textbook
Subject Area
Technology & Engineering, Business & Economics, Medical
Author
Lisa Armando Brefere, Karen Eich Drummond
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.3 in
Item Weight
42.3 Oz
Item Length
9.7 in
Item Width
7.7 in

Additional Product Features

Edition Number
4
Intended Audience
Scholarly & Professional
LCCN
00-026053
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
613.2
Table Of Content
FUNDAMENTALS OF NUTRITION AND FOODS. Introduction to Nutrition. Using Dietary Recommendations, Food Guides, and Food Labels to Plan Menus. Carbohydrates. Lipids: Fats and Oils. Protein. Vitamins. Water and Minerals. DEVELOPING AND MARKETING HEALTHY RECIPES AND MENUS. Developing Healthy Menus and Recipes. Marketing Healthy Menu Options. Light Beverages and Foods for the Beverage Operation. NUTRITION2S RELATIONSHIP TO HEALTH AND LIFESPAN. Nutrition and Health. Weight Management and Exercise. Nutrition Over the Life Cycle. Appendices. Glossary. Index.
Synopsis
The study of nutrition has grown in importance for the hospitality industry and is now a required course in the hospitality curriculum. This is because of increased awareness among the general consumer who demands healthy food and a well-balanced diet. This new edition covers an encyclopedic range of topics including guidelines on healthy weight and the treatment of high blood pressure, non-fat and low-fat ingredients. A new chapter covers food purchasing, receiving and storage of healthy ingredients., Updated and revised to address current concerns about nutrition throughout the life cycle, "Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, Seventh Edition" successfully covers core nutritional topics such as carbohydrates, vitamins and minerals, and dietary needs from a culinary perspective. Bursting with a full-color design and plenty of photographs and illustrations, Drummond and Brefere link nutritional concepts with healthy cooking techniques and recipes. Each book comes with a nutritional software CD-ROM that enables readers to create recipes, modify recipes, and analyze the nutritional content of recipes. Chefs, restaurateurs, dieticians, and other foodservice professionals will find this book an invaluable reference and guide to meeting the nutritional needs of all their customers.
LC Classification Number
TX353.D78 2001

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Over deze verkoper

GulfCoastB00ks

99,4% positieve feedback12K objecten verkocht

Lid geworden op jul 1999
Reageert meestal binnen 24 uur
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Gulf Coast Books is a small business located on the gulf coast. We sell an assortment of unique items such as collectibles of all sorts, antique postage & letters, vintage clothing, books of all ...
Meer weergeven

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0

Feedback verkoper (3.939)

Alle beoordelingen
Positief
Neutraal
Negatief