Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
The New York Times Jewish Cookbook: More than 825 Traditional & Contemporary.. .
US $9,19
OngeveerEUR 7,84
Objectstaat:
Redelijk
Een boek dat slijtage vertoont. De kaft kan enigszins beschadigd zijn, maar is als geheel nog intact. De boekband kan licht beschadigd zijn, maar is als geheel nog intact. Er kan in de kantlijn zijn geschreven. Er kan tekst zijn onderstreept of gemarkeerd, maar er ontbreken geen bladzijden of iets anders waardoor de tekst minder goed leesbaar of minder begrijpelijk wordt. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis Standard Shipping.
Bevindt zich in: San Jose, California, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 27 aug en wo, 3 sep tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:286640346936
Specificaties
- Objectstaat
- Release Year
- 2002
- ISBN
- 9780312290931
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
St. Martin's Press
ISBN-10
0312290934
ISBN-13
9780312290931
eBay Product ID (ePID)
2014276
Product Key Features
Book Title
New York Times Jewish Cookbook : More Than 825 Traditional and Contemporary Recipes from Around the World
Number of Pages
640 Pages
Language
English
Publication Year
2003
Topic
Regional & Ethnic / Jewish & Kosher
Features
Revised
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.9 in
Item Weight
43.8 Oz
Item Length
9.5 in
Item Width
7.8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2002-068358
Reviews
"The sheer volume of recipes means that there is something for everyone-from the more traditional to something modern to expand the repertoire." -- Publishers Weekly
TitleLeading
The
Edition Description
Revised edition
Synopsis
From the food pages of The New York Times comes this authoritative, wide-ranging Jewish cookbook. With almost 800 well-tested recipes by Times food writers, this collection includes influences from Northern Africa, Western and Eastern Europe, the Middle East, and the United States. It is a collection to cook from as well as to celebrate the history, culture, culinary creativity, and enduring tradition of Jews around the world. Mimi Sheraton, food critic and cookbook author, has written a full introduction to the book as well as to each chapter, providing context and expertise to entertain and inspire. Editor Linda Amster has organized chapters to cover every course: appetizers, breads, soups, fish, meat, chicken, vegetables and salads, grains and dairy delights, cakes, cookies, and other desserts. Delicious recipes include both traditional favorites and more recent variations that update the classics with a contemporary twist. All recipes are kosher and include dishes from dozens of well-known writers and chefs such as, Ms. Sheraton, Alain Ducasse, Joan Nathan, Daniel Boulud, and Wolfgang Puck. This useful, appealing, and imaginative volume will delight those who celebrate Jewish culinary culture, and is sure to set a new standard on the Jewish cookbook shelf.
LC Classification Number
TX724.N473 2002
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Over deze verkoper
Goodwill of Silicon Valley Books
98,5% positieve feedback•583K objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (197.256)
- b***m (206)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopRate quality tablet.Your book awesome condition.Nice value looks great and very helpful.Five stars
- e***a (1147)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopThe transaction went great.
- 1***1 (413)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopExcellent condition.