Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
Hospitality Services: Food & Lodging by Johnny Sue Reynolds Ph D: New
US $72,13
OngeveerEUR 61,86
Objectstaat:
Nieuw
Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of beschadigd zijn. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis Standard Shipping.
Bevindt zich in: Sparks, Nevada, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 22 aug en wo, 27 aug tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:286367025681
Specificaties
- Objectstaat
- Book Title
- Hospitality Services: Food & Lodging
- Publication Date
- 2009-09-28
- Edition Number
- 2
- Pages
- 605
- ISBN
- 9781605251806
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Goodheart-Willcox Publisher
ISBN-10
1605251801
ISBN-13
9781605251806
eBay Product ID (ePID)
77889913
Product Key Features
Educational Level
High School, Elementary School
Number of Pages
605 Pages
Publication Name
Hospitality Services : Food and Lodging
Language
English
Publication Year
2009
Subject
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, General
Type
Study Guide
Subject Area
Education, Business & Economics
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
54.2 Oz
Item Length
11 in
Item Width
8.5 in
Additional Product Features
Edition Number
2
Intended Audience
Elementary/High School
LCCN
2009-028099
Dewey Edition
22
Grade From
Ninth Grade
Dewey Decimal
647/94
Grade To
College Sophomore
Synopsis
Introduce your students to the world of hospitality! Hospitality Services: Food & Lodging presents an overview of the hospitality industry. The text concentrates on the various roles and responsibilities of workers in restaurants and hotels. The basics of management and the business side of hospitality are also covered. Chapters on career assessment guide students through the steps of the job search and emphasize the skills needed for success.
LC Classification Number
TX911.R48 2009
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Over deze verkoper
AlibrisBooks
98,6% positieve feedback•2,0M objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (515.757)
- t***t (157)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopJust as described
- -***g (519)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGreat deal on pre owned books
- s***t (442)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopBook was in amazing shape it was like new. Very satisfied with my purchase. Thank You!!