How to Grill Everything: Simple Recipes for Great Flame-Cooked Food: A Grilling

AlibrisBooks
(472829)
Ingeschreven als zakelijke verkoper
US $29,35
OngeveerEUR 24,99
Objectstaat:
Nieuw
Laatste exemplaar10 verkocht
Snel, anders bent u te laat. 1 persoon volgt dit object.
Dit is populair. Er zijn er al 10 verkocht.
Verzendkosten:
Gratis Standard Shipping.
Bevindt zich in: Sparks, Nevada, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 25 sep en wo, 1 okt tot 94104
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
    Diners Club

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:282912656904
Laatst bijgewerkt op 22 jul 2025 14:48:34 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
Book Title
How to Grill Everything: Simple Recipes for Great Flame-Cooked Fo
Publication Date
2018-05-14
Pages
576
ISBN
0544790308

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins
ISBN-10
0544790308
ISBN-13
9780544790308
eBay Product ID (ePID)
240119948

Product Key Features

Number of Pages
576 Pages
Publication Name
How to Grill Everything
Language
English
Publication Year
2018
Subject
Methods / Barbecue & Grilling, General
Type
Not Available
Subject Area
Cooking, Reference
Author
Mark Bittman
Series
How to Cook Everything Ser.
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.3 in
Item Weight
49.5 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
8.3 in

Additional Product Features

LCCN
2017-051933
Reviews
"Bittman's broad coverage and clear instructions yield a wealth of reliable, practical dishes well within the range of even novice grillers. Although the book contains 1,000 recipes, Bittman doesn't overwhelm... his easy-to-execute recipes and imaginative approach is unassailable. Regardless of one's grilling experience, fans of outdoor cooking will find this volume to be essential. " -- Publishers Weekly, STARRED review
Dewey Edition
23
Series Volume Number
8
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.7/6
Intended Audience
Trade
Synopsis
The ultimate grilling guide and the latest in Mark Bittman's acclaimed How to Cook Everything series. Here's how to grill absolutely everything--from the perfect steak to cedar-plank salmon to pizza--explained in Bittman's trademark simple, straightforward style. Featuring 1,000 recipes and variations, plus Bittman's practical advice on all the grilling basics, this book is an exploration of the grill's nearly endless possibilities. Recipes cover every part of the meal, including appetizers, seafood, meat and poultry, vegetables (including vegetarian mains), and even desserts. Plenty of quick, high-heat recipes will get dinner on the table in short order (Spanish-Style Garlic Shrimp, Green Chile Cheeseburgers); low and slow "project" recipes (Texas-Style Smoked Brisket, Pulled Pork with Lexington BBQ Sauce) are ideal for leisurely weekend cookouts. You'll also find unexpected grilled treats like avocado, watermelon, or pound cake, and innovative surprises--like cooking meat loaf or from-scratch Rosemary Olive Oil Bread on the grill--to get the most out of every fire., The ultimate grilling guide and the latest in Mark Bittman's acclaimed How to Cook Everything series, The ultimate grilling guide and the latest in Mark Bittman's acclaimed How to Cook Everything series Here's how to grill absolutely everything--from the perfect steak to cedar-plank salmon to pizza--explained in Mark Bittman's trademark simple, straightforward style. Featuring 1,000 recipes and variations, plus Bittman's practical advice on all the grilling basics, this book is an exploration of the grill's nearly endless possibilities. Recipes cover every part of the meal, including appetizers, seafood, meat and poultry, vegetables (including vegetarian mains), and even desserts. Plenty of quick, high-heat recipes will get dinner on the table in short order (Spanish-Style Garlic Shrimp, Green Chile Cheeseburgers); low and slow "project" recipes (Texas-Style Smoked Brisket, Pulled Pork with Lexington BBQ Sauce) are ideal for leisurely weekend cookouts. You'll also find unexpected grilled treats like avocado, watermelon, or pound cake, and innovative surprises--like cooking meat loaf or from-scratch Rosemary Olive Oil Bread on the grill--to get the most out of every fire.
LC Classification Number
TX840.B3B545 2018

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Over deze verkoper

AlibrisBooks

98,8% positieve feedback2,0M objecten verkocht

Lid geworden op mei 2008
Reageert meestal binnen 24 uur
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Alibris is the premier online marketplace for independent sellers of new & used books, as well as rare & collectible titles. We connect people who love books to thousands of independent sellers around ...
Meer weergeven

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0

Feedback verkoper (525.910)

Alle beoordelingen
Positief
Neutraal
Negatief