Ladurée Sucré: The Recipes - Philippe Andrieu - Hardcover

Tex and Edna
(1941)
Geregistreerd als particuliere verkoper
Voorschriften voor consumentenbescherming die voortvloeien uit Europese consumentenwetgeving, zijn derhalve niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
US $16,95
OngeveerEUR 14,43
Objectstaat:
Heel goed
Hardcover book. Cover in excellent shape. Pages are clean and unmarked.
Wees gerust. Retourzendingen worden geaccepteerd.
Verzendkosten:
Gratis USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Los Angeles, California, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 26 sep en do, 2 okt tot 94104
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
    Diners Club

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:226793148082

Specificaties

Objectstaat
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“Hardcover book. Cover in excellent shape. Pages are clean and unmarked.”
ISBN
9782812304439

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Editions Du Chene
ISBN-10
281230443X
ISBN-13
9782812304439
eBay Product ID (ePID)
5038657461

Product Key Features

Book Title
Laduree: the Sweet Recipes
Number of Pages
392 Pages
Language
English
Publication Year
2011
Topic
Courses & Dishes / Pastry
Genre
Cooking
Author
Philippe Andrieu
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.6 in
Item Weight
32.4 Oz
Item Length
7.4 in
Item Width
7.1 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Synopsis
-A must-have with scrumptious recipes from the world-famous Ladur e tea shop -Ladur e reveals the secrets of their magical macaroons for the first time ever -Features padded cover, gold edges, and a beautiful gift box -100 recipes of pastry chef of the prestigious Ladur e known and recognized by gourmets around the world The story of Ladur e started in 1862 when Louis Ernest Ladur e opened a bakery in the heart of Paris at 16, rue Royale. In 1997 Ladur e opened a tea-room/restaurant on the prestigious Champs-Elys es, followed by other Parisian addresses and international tea-rooms in London, Dublin, Geneva, Monaco, Tokyo, Milan and soon New York. In this book Philippe Andrieu, the Pastry Chef at Ladur e, reveals 100 of the most famous Ladur e recipes, adapted for the general public. From the Strawberry Cake with Rose Choux Pastry to Pistachio Financiers and the world-famous macaroons in all their variety, this icon of French "art de vivre" is brought to life in a pallet of pastries the colour of powder pink, light green, bright purple, and lemon yellow., ·A must-have with scrumptious recipes from the world-famous Ladurée tea shop ·Ladurée reveals the secrets of their magical macaroons for the first time ever ·Features padded cover, gold edges, and a beautiful gift box ·100 recipes of pastry chef of the prestigious Ladurée known and recognized by gourmets around the world The story of Ladurée started in 1862 when Louis Ernest Ladurée opened a bakery in the heart of Paris at 16, rue Royale. In 1997 Ladurée opened a tea-room/restaurant on the prestigious Champs-Elysées, followed by other Parisian addresses and international tea-rooms in London, Dublin, Geneva, Monaco, Tokyo, Milan and soon New York. In this book Philippe Andrieu, the Pastry Chef at Ladurée, reveals 100 of the most famous Ladurée recipes, adapted for the general public. From the Strawberry Cake with Rose Choux Pastry to Pistachio Financiers and the world-famous macaroons in all their variety, this icon of French "art de vivre" is brought to life in a pallet of pastries the colour of powder pink, light green, bright purple, and lemon yellow., 100 recipes from the Pastry Chef at the prestigious Ladure. This book is a precious object, designed to look and feel like one of their cult boxes of macarons, famous for their pastel colors and sophistication.

Objectbeschrijving van de verkoper

Over deze verkoper

Tex and Edna

100% positieve feedback3,3K objecten verkocht

Lid geworden op okt 2008
Geregistreerd als particuliere verkoperDus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
4.9

Feedback verkoper (1.219)

Alle beoordelingen
Positief
Neutraal
Negatief