Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
Home Production of Quality Meats and Sausages by Marianski, Stanley|Marian ski
US $25,99
OngeveerEUR 22,18
Objectstaat:
“Used book in good condition. Shows typical wear. Quick shipping. Satisfaction guaranteed!”
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Laatste exemplaar3 verkocht
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
US $6,99 (ongeveer EUR 5,97) USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Multiple Locations, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 27 aug en wo, 3 sep tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:165330897113
Specificaties
- Objectstaat
- Goed
- Opmerkingen van verkoper
- “Used book in good condition. Shows typical wear. Quick shipping. Satisfaction guaranteed!”
- Book Title
- Home Production of Quality Meats and Sausages by Marianski,
- Narrative Type
- Canning & Preserving
- Genre
- COOKING
- Intended Audience
- N/A
- ISBN
- 9780982426739
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Bookmagic, LLC
ISBN-10
0982426739
ISBN-13
9780982426739
eBay Product ID (ePID)
117041162
Product Key Features
Educational Level
Adult & Further Education
Number of Pages
700 Pages
Language
English
Publication Name
Home Production of Quality Meats and Sausages
Publication Year
2010
Subject
Agriculture / Animal Husbandry, Specific Ingredients / Meat, Methods / Canning & Preserving, Fisheries & Aquaculture
Type
Textbook
Subject Area
Cooking, Technology & Engineering
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
1.7 in
Item Weight
48.1 Oz
Item Length
9 in
Item Width
6 in
Additional Product Features
Intended Audience
Adult Education
LCCN
2010-904863
Illustrated
Yes
Synopsis
There has been a need for a comprehensive one-volume reference on the manufacture of meats and sausages at home. There are many cookbooks loaded with recipes which do not build any foundation for the serious hobbyist to follow. This leaves him with little understanding of the sausage making process and afraid to introduce his own ideas. There are professional books that are written for meat plant managers or graduate students, unfortunately, these works are written in such difficult technical terms, that most of them are beyond the comprehension of an average person. Home Production of Quality Meats and Sausages bridges the gap that exists between highly technical textbooks and the requirements of the typical hobbyist. The book covers topics such as curing and making brine, smoking meats and sausages, U.S. Standards, making fresh, smoked, emulsified, fermented and air dried products, making special sausages such as head cheeses, blood and liver sausages, low salt, low fat and Kosher products, hams, bacon, butts and loins, poultry, fish and game, and much more¿To get the reader started 172 recipes are provided which were chosen for their originality and historical value. Although recipes play an important role in these products, it is the process that ultimately decides the sausage quality. It is perfectly clear that the authors don¿t want the reader to copy the recipes only: ¿We want him to understand the sausage making process and we want him to create his own recipes. We want him to be the sausage maker.¿
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Over deze verkoper
Whattaplace
95,6% positieve feedback•59K objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (12.235)
- m***i (2386)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopThank you
- 2***k (7)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopFast shipping - item in even better condition than described - thank you!
- e***b (29)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGreat quality. Being used for reference.