Pastry Book Cookbook Textbook Professional PATISSIER'S ART George Karousos

CookBookJJ
(6090)
Geregistreerd als particuliere verkoper
Voorschriften voor consumentenbescherming die voortvloeien uit Europese consumentenwetgeving, zijn derhalve niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
US $35,99
OngeveerEUR 30,64
Objectstaat:
Heel goed
VERY GOOD very good dj (bright clean copy)
Wees gerust. Gratis verzending en retourzending.
Verzendkosten:
Gratis USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Pasadena, California, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 24 sep en vr, 26 sep
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
    Diners Club

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:157065942854
Laatst bijgewerkt op 20 sep 2025 16:46:16 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“VERY GOOD very good dj (bright clean copy)”
Signed
No
Ex Libris
No
Narrative Type
Nonfiction
Original Language
English
Inscribed
No
Intended Audience
Adults
Edition
First Edition
Personalize
No
Type
Cookbook
Era
1990s
Personalized
No
Features
Dust Jacket
Country/Region of Manufacture
United States
Subjects
Food & Drink; Cooking
ISBN
9780471597162

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471597163
ISBN-13
9780471597162
eBay Product ID (ePID)
361590

Product Key Features

Book Title
Patissier's Art : Professional Breads, Cakes, Pies, Pastries and Puddings
Number of Pages
320 Pages
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Desserts, Methods / Professional, Courses & Dishes / Pastry
Publication Year
1994
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
George Karousos, Theodore H. Karousos, Bradley J. Ware
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.1 in
Item Weight
35 oz
Item Length
10.3 in
Item Width
8.2 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
93-040222
TitleLeading
The
Dewey Edition
20
Dewey Decimal
641.8/6
Synopsis
A limitless source of inspiration, The Patissier's Art is a sumptuous treasury of 800 classic and contemporary baked goods and desserts. It is suitable as an educational text for advanced students and for talented amateurs, or as a technique refresher for industry professionals., A sumptuous celebration of those most ephemeral of all artworks, a nuts-and-bolts guide for the hard-working professional, The Patissier's Art is an incomparable recipe resource for students and accomplished culinary artists alike. Inspired by K. Camille Den Dooven's 1927 classic, The Hotel and Restaurant Dessert Book, it offers recipes for 800 classic and newly devised confections ranging from simple, easy-to-prepare desserts to some of the most diabolically complex gourmet masterpieces ever created. French and Viennese pastries, petits fours and fancy cakes, puddings, hot and cold sweets, bombes, cakes, pies, doughnuts, muffins, ice creams, sherbets...The Patissier's Art contains offerings suitable for virtually every taste and every conceivable occasion - from affairs of state to affairs of the heart. Each recipe includes instructions on procedures, equipment, ingredients, and techniques used by top dessert chefs. Garnished with sixteen pages of superb full-color photographs and including a glossary of ingredients, this incomparable book will be an endless source of inspiration for all who ply the patissier's art.
LC Classification Number
TX773.K327 1994

Objectbeschrijving van de verkoper

Over deze verkoper

CookBookJJ

100% positieve feedback13K objecten verkocht

Lid geworden op jun 2001
Geregistreerd als particuliere verkoperDus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
Quality used, old & rare and out-of-print cook books, beverage books and books about food.

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0

Feedback verkoper (6.921)

Alle beoordelingen
Positief
Neutraal
Negatief