
Hotel Chocolat: A New Way of Cooking with Chocolate - Hotel Chocolat
GBP 3,73GBP 3,73
di, 29 jul, 17:32di, 29 jul, 17:32
Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
Hotel Chocolat: A New Way of Cooking with Chocolate - Hotel Chocolat
GBP 3,73
OngeveerEUR 4,31
Objectstaat:
Vrijwel nieuw
Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
GBP 7,00 (ongeveer EUR 8,09) Economy Int'l Postage.
Bevindt zich in: Rossendale, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Geschatte levering tussen do, 21 aug en ma, 8 sep tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:156950553309
Specificaties
- Objectstaat
- Genre
- Cooking with chocolate
- ISBN
- 9781472224545
Over dit product
Product Information
Chocolate is one of our most popular ingredients - both to eat and to cook with. But how many of us know how truly versatile it is? Hotel Chocolat, the UK's leading chocolatier, has pioneered 'cocoa cuisine': a new way of cooking with chocolate because, athough we know chocolate as a sweet ingredient, cocoa was originally used in savoury recipes. In fact, cocoa is a 'super-ingredient' with many layers of flavour and plenty of goodness too, and and this book showcases its many flavours and nuances with over 100 innovative chocolate recipes, both sweet and savoury. Hotel Chocolat has created energy-boosting recipes for breakfast, savoury recipes that enhance meat and fish dishes as well as give texture and depth to salads and snacks. And of course, not forgetting the hedonistic qualities that we love so much - with seductive bakes and puddings for all tastes. Find out too how to use the whole bean, from the shell to the nibs, cocoa powder to bar. And how to roast your own beans and even create a bar of your own. Uniquely, each recipe has a Cocoa Factor to indicate the depth of flavour as well as the cocoa percentage and region that will best suit the dish. Angus Thirlwell, Hotel Chocolat's visionary founder, will also take you through the story of chocolate from pod to plate. Welcome to cocoa cuisine!
Product Identifiers
Publisher
Headline Publishing Group
ISBN-13
9781472224545
eBay Product ID (ePID)
212859972
Product Key Features
Publication Year
2015
Topic
Cooking by Ingredient
Book Title
Hotel Chocolat: a New Way of Cooking with Chocolate
Number of Pages
256 Pages
Language
English
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
251 mm
Item Weight
1016 g
Item Width
194 mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United Kingdom
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Btw-nummer: GB 901578627
CRN: 07693718
Over deze verkoper
WeBuyBooks
99,6% positieve feedback•7,8M objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (3.103.663)
Dit object (1)
Alle objecten (3.103.663)
- eBay automated feedback- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandOrder completed successfully—tracked and on time
- Automatyczna opinia eBay- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandZamówienie zostało zrealizowane – ze śledzeniem i na czas
- Automatyczna opinia eBay- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandZamówienie zostało zrealizowane – ze śledzeniem i na czas
- Automatyczna opinia eBay- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandZamówienie zostało zrealizowane – ze śledzeniem i na czas