Williams-Sonoma French Cookbook

silverpotpourri
(10349)
Geregistreerd als particuliere verkoper
Voorschriften voor consumentenbescherming die voortvloeien uit Europese consumentenwetgeving, zijn derhalve niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
US $4,99
OngeveerEUR 4,23
of Beste voorstel
Objectstaat:
Goed
In good used condition, with wear to the dust cover.
Wees gerust. Retourzendingen worden geaccepteerd.
Verzendkosten:
US $5,47 (ongeveer EUR 4,64) USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Elmhurst, Illinois, Verenigde Staten
Bespaar met Gecombineerde verzending
Meerdere objecten kopen
We passen automatisch verzendkostenkorting toe als u twee of meer in aanmerking komende objecten van dezelfde verkoper koopt.
Bundel en bespaar
Om te controleren of de objecten in aanmerking komen, voegt u ze toe aan het winkelwagentje en ziet u het gecombineerde verzendtotaal bij Betalen.
Levering:
Geschatte levering tussen di, 23 sep en za, 27 sep tot 94104
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
    Diners Club

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:156937734719

Specificaties

Objectstaat
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“In good used condition, with wear to the dust cover.”
Type
Book
Features
Revised
ISBN
9780743249942

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Free Press
ISBN-10
0743249941
ISBN-13
9780743249942
eBay Product ID (ePID)
5959889

Product Key Features

Book Title
French
Number of Pages
120 Pages
Language
Eng,Fre
Publication Year
2004
Topic
Regional & Ethnic / European, Regional & Ethnic / French, Regional & Ethnic / American / General, General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Diane Rossen Worthington
Book Series
Williams Sonoma Collection
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.8 in
Item Weight
24.9 Oz
Item Length
9 in
Item Width
8.2 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2004-555329
Dewey Decimal
641.5944
Synopsis
Hearty bistro fare such as crisp pommes frites paired with a sizzling pepper-coated steak. Rustic country dishes, including coq au vin and fragrant seafood stew. Decadent desserts such as crème brûlée and cherry clafoutis. These are the simple recipes that capture the essence of French cuisine.Williams-Sonoma CollectionFrenchoffers more than 40 delicious and satisfying recipes, from time-honored classics to inspired new ideas, all designed for the way you cook today. When paired with a glass of wine and a fresh baguette, recipes such as caramelized onion tart or endive salad with beets and goat cheese make the perfect light lunch or casual dinner. For special celebrations, serve roasted asparagus with hazelnut oil vinaigrette alongside filets mignons with Roquefort sauce. Whether you enjoy the well-loved dishes of the French countryside or want to entertain with Parisian panache, here are recipes for every occasion.Beautiful full-color photographs of each dish help you decide which one to prepare, and each recipe contains a photographic side note with additional information on key ingredients and techniques. With an informative chapter that covers the basics of French cuisine, as well as an extensive glossary, this essential volume will help you make simple French cooking part of your everyday culinary repertoire., Hearty bistro fare such as crisp pommes frites paired with a sizzling pepper-coated steak. Rustic country dishes, including coq au vin and fragrant seafood stew. Decadent desserts such as crme brle and cherry clafoutis. These are the simple recipes that capture the essence of French cuisine. Williams-Sonoma Collection French offers more than 40 delicious and satisfying recipes, from time-honored classics to inspired new ideas, all designed for the way you cook today. When paired with a glass of wine and a fresh baguette, recipes such as caramelized onion tart or endive salad with beets and goat cheese make the perfect light lunch or casual dinner. For special celebrations, serve roasted asparagus with hazelnut oil vinaigrette alongside filets mignons with Roquefort sauce. Whether you enjoy the well-loved dishes of the French countryside or want to entertain with Parisian panache, here are recipes for every occasion. Beautiful full-color photographs of each dish help you decide which one to prepare, and each recipe contains a photographic side note with additional information on key ingredients and techniques. With an informative chapter that covers the basics of French cuisine, as well as an extensive glossary, this essential volume will help you make simple French cooking part of your everyday culinary repertoire., Hearty bistro fare such as crisp pommes frites paired with a sizzling pepper-coated steak. Rustic country dishes, including coq au vin and fragrant seafood stew. Decadent desserts such as cr me br l e and cherry clafoutis. These are the simple recipes that capture the essence of French cuisine. Williams-Sonoma Collection French offers more than 40 delicious and satisfying recipes, from time-honored classics to inspired new ideas, all designed for the way you cook today. When paired with a glass of wine and a fresh baguette, recipes such as caramelized onion tart or endive salad with beets and goat cheese make the perfect light lunch or casual dinner. For special celebrations, serve roasted asparagus with hazelnut oil vinaigrette alongside filets mignons with Roquefort sauce. Whether you enjoy the well-loved dishes of the French countryside or want to entertain with Parisian panache, here are recipes for every occasion. Beautiful full-color photographs of each dish help you decide which one to prepare, and each recipe contains a photographic side note with additional information on key ingredients and techniques. With an informative chapter that covers the basics of French cuisine, as well as an extensive glossary, this essential volume will help you make simple French cooking part of your everyday culinary repertoire.
LC Classification Number
TX719.W67 2003

Objectbeschrijving van de verkoper

Over deze verkoper

silverpotpourri

100% positieve feedback18K objecten verkocht

Lid geworden op mrt 2000
Reageert meestal binnen 24 uur
Geregistreerd als particuliere verkoperDus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
An assortment of new and used women's, men's and children's clothing & accessories, books, household items, sports memorabilia, etc.

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
4.9
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0

Feedback verkoper (11.368)

Alle beoordelingen
Positief
Neutraal
Negatief