
Managing Service In Food & Beverage Operations Cichy & Hickey NEW Hotel Lodging
US $16,80US $16,80
di, 24 jun, 05:07di, 24 jun, 05:07
Afbeelding 1 van 3



Galerij
Afbeelding 1 van 3



Hebt u iets om te verkopen?
Managing Service In Food & Beverage Operations Cichy & Hickey NEW Hotel Lodging
US $16,80
OngeveerEUR 14,30
of Beste voorstel
Objectstaat:
Nieuw
Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of beschadigd zijn. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
US $5,97 (ongeveer EUR 5,08) USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Valparaiso, Florida, Verenigde Staten
Bespaar met Gecombineerde verzending
Levering:
Geschatte levering tussen ma, 29 sep en za, 4 okt tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:156629396013
Specificaties
- Objectstaat
- Book Title
- Managing Service in Food and Beverage Operations with Answer
- ISBN-10
- 0133097269
- ISBN
- 9780133097269
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Pearson Education
ISBN-10
0133097269
ISBN-13
9780133097269
eBay Product ID (ePID)
143642090
Product Key Features
Number of Pages
621 Pages
Language
English
Publication Name
Managing Service in Food and Beverage Operations
Publication Year
2012
Subject
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry
Type
Textbook
Subject Area
Business & Economics
Series
Ahlei-Food and Beverage Ser.
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
1.5 in
Item Weight
39.7 Oz
Item Length
8.8 in
Item Width
7 in
Additional Product Features
Edition Number
4
Intended Audience
College Audience
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
647.95068
Table Of Content
Leadership in Food and Beverage Operations Teamwork in Food and Beverage Operations Attracting and Retaining Restaurant Service Staff Select Hotel Food and Beverage Staff Select Beverage Service Staff Responsible Alcohol Service Menu Development Food Service Supplies and Equipment Facility Design, Décor, and Cleaning Sanitation, Safety, Security, Health, and Legal Issues Fine-Dining, Casual-Dining, Fast-Casual, Quick-Service Restaurants, and Hotel Dining Operations Banquets and Catered Events In-Room Dining On-Site Food and Beverage Operations
Synopsis
Managing Service in Food and Beverage Operations shows students how food service professionals create and deliver guest-driven service; enhance value, build guest loyalty, and promote repeat business; and continuously improve the process of providing excellent service. Students will learn how every aspect of a food service operations contributes to the guest experience and will explore unique features of a variety of food and beverage operations.
Objectbeschrijving van de verkoper
Over deze verkoper
LifeisgoodinValp
99,7% positieve feedback•11K objecten verkocht
Geregistreerd als particuliere verkoperDus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
Populaire rubrieken in deze winkel
Feedback verkoper (6.241)
- 2***1 (65)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopAs described perfect
- m***m (120)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopThe item was exactly as described with fast shipping.
- eBay automated feedback- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandOrder completed successfully—tracked and on time