Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
Cooking the German Way: Revised and Expanded to Include New Low-Fat and Vege...
US $5,74
OngeveerEUR 4,89
Objectstaat:
Redelijk
Een boek dat slijtage vertoont. De kaft kan enigszins beschadigd zijn, maar is als geheel nog intact. De boekband kan licht beschadigd zijn, maar is als geheel nog intact. Er kan in de kantlijn zijn geschreven. Er kan tekst zijn onderstreept of gemarkeerd, maar er ontbreken geen bladzijden of iets anders waardoor de tekst minder goed leesbaar of minder begrijpelijk wordt. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: North Smithfield, Rhode Island, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 26 sep en do, 2 okt tot 94104
Retourbeleid:
Geen retourzendingen geaccepteerd.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:146760964810
Specificaties
- Objectstaat
- Release Year
- 2003
- ISBN
- 9780822541073
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Lerner Publishing Group
ISBN-10
0822541076
ISBN-13
9780822541073
eBay Product ID (ePID)
2279500
Product Key Features
Edition
2
Book Title
Cooking the German Way
Number of Pages
72 Pages
Language
English
Publication Year
2002
Topic
Cooking & Food, Regional & Ethnic / German, People & Places / Europe
Illustrator
Yes
Features
Revised
Genre
Cooking, Juvenile Nonfiction
Book Series
Easy Menu Ethnic Cookbooks 2nd Edition Ser.
Format
Hardcover
Dimensions
Item Length
8.4 in
Item Width
7.4 in
Additional Product Features
Intended Audience
Elementary/High School
LCCN
2002-000949
Dewey Edition
21
Grade From
Fifth Grade
Educational Level
High School, Elementary School
Dewey Decimal
641.5943
Grade To
Twelfth Grade
Edition Description
Revised edition
Synopsis
An introduction to the cooking of Germany featuring such traditional recipes as spaetzle, hot potato salad, Black Forest torte, and marzipan. Also includes information on the history, geography, customs and people of this European country., With its appealing sausages and roasts, savory dumplings and spaetzle, and rich pastries and tortes, Germany has been known for its delicious cuisine. Focusing on the food and traditions found in western Germany, this tasty cookbook illustrates that in Germany, cooking is an art., Serves up tantalising recipes for spaetzle,sauerkrout, Christmas stollen and more. Seasoned,liberally with vibrant colour photographs and easy,step-by-step directions, many of the recipes are,low in fat and call for ingredients one may,already have at home. Also included are vegetarian,recipes, complete menu suggestions and a cultural,section highlighting the German people and their,country, holidays, festivals and, of course, their,food.
LC Classification Number
TX721.P27 2002
Objectbeschrijving van de verkoper
Over deze verkoper
baystatebooks
99,3% positieve feedback•224K objecten verkocht
Geregistreerd als particuliere verkoperDus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
Feedback verkoper (62.939)
- eBay automated Feedback- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandOrder completed successfully – tracked and on time
- eBay automated Feedback- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandOrder completed successfully – tracked and on time
- eBay automated Feedback- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandOrder completed successfully – tracked and on time