How to Cook Everything: Simple Recipes for Great Food by Bittman, Mark

by Bittman, Mark | HC | Good
ThriftBooks
(3999907)
Ingeschreven als zakelijke verkoper
US $5,53
OngeveerEUR 4,71
Objectstaat:
Goed
Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ... Meer lezenover objectstaat
Meer dan 10 beschikbaar270 verkocht
Wees gerust. Gratis verzending en retourzending.
Mensen willen dit. 106 personen volgen dit.
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping.
Bevindt zich in: Aurora, Illinois, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 25 sep en di, 30 sep tot 94104
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
    Diners Club

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:143515695768
Laatst bijgewerkt op 22 sep 2025 02:13:39 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ...
Binding
Hardcover
Weight
4 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
0028610105

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0028610105
ISBN-13
9780028610108
eBay Product ID (ePID)
14769

Product Key Features

Book Title
How to Cook Everything : Simple Recipes for Great Food
Number of Pages
960 Pages
Language
English
Topic
Methods / Quick & Easy, General
Publication Year
1998
Illustrator
Yes, Witschonke, Alan
Genre
Cooking
Author
Mark Bittman
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.8 in
Item Weight
70 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
8.3 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
98-022959
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5
Table Of Content
Acknowledgments. Introduction. Equipment. Techniques. Appetizers. Soups. Salads. Pasta. Grains. Breads. Pizza, Bruschetta, Sandwiches, Pitas, and Burritos. Fish. Poultry. Meat. Beans. Vegetables. Fruits. Desserts. Pies, Tarts, and Pastries. Cookies, Brownies, and Cakes. Eggs, Breakfast, and Brunch Dishes. Sauces, Salsas, and Spice Mixtures. Beverages. Menus. Quick Recipes. Glossary. Fifty Cookbooks I'd Rather Not Live Without. Mail-Order Sources. List of Illustrations. Index.
Synopsis
Mark Bittman shows you how to prepare great food for all occasions using simple techniques, fresh ingredients, and basic kitchen equipment., This book is the most essential set of recipes and information the beginner or reluctant cook will need, chosen and detailed by the phenomenally successful author of How To Cook Everything. How To Cook Everything: The Basics is the first book in the new line extension of books based on the popular How To Cook Everything., Here2s the breakthrough one-stop cooking reference for today2s generation of cooks! Nationally known cooking authority Mark Bittman shows you how to prepare great food for all occasions using simple techniques, fresh ingredients, and basic kitchen equipment. Just as important, How to Cook Everything takes a relaxed, straightforward approach to cooking, so you can enjoy yourself in the kitchen and still achieve outstanding results. Praise for How to Cook Everything by Mark Bittman: "In his introduction to How to Cook Everything, Mark Bittman says, 2Anyone can cook, and most everyone should.2 Now, hopefully everyone will-this work is a rare achievement. Mark is in that pantheon of a few gifted cook/writers who make very, very good food simple and accessible. I read his recipes and my mouth waters. I read his directions and head for the kitchen. Bravo, Mark, for taking us away from take-out and back to the fun of food." -Lynne Rossetto Kasper, host of the international public radio show "The Splendid Table with Lynne Rossetto Kasper" "Mark Bittman is the best home cook I know, and How to Cook Everything is the best basic cookbook I2ve seen." -Jean-Georges Vongerichten, award-winning chef/owner of Jean-Georges "Useful to the novice cook or the professional chef, How to Cook Everything is a tour de force cookbook by Mark Bittman. Mark lends his considerable knowledge and clear, concise writing style to explanations of techniques and quick, classic recipes. This is a complete, reliable cookbook." -Jacques Pepin, chef, cookbook author, and host of his own PBS television series "Sometimes all the things that a particular person does best come together in a burst of synergy, and the result is truly marvelous. This book is just such an instance. Mark Bittman is not only the best home cook we know, he is also a born teacher, a gifted writer, and a canny kitchen tactician who combines great taste with eminent practicality. Put it all together and you have How to Cook Everything, a cookbook that will inspire American home cooks not only today but for years to come." -John Willoughby and Chris Schlesinger, coauthors of License to Grill Visit, Nationally known cooking authority Mark Bittman shows readers how to prepare great food for all occasions using simple techniques, fresh ingredients, and basic kitchen equipment in this relaxed, straightforward approach to cooking.
LC Classification Number
TX714.B573 1998

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Over deze verkoper

ThriftBooks

99% positieve feedback19,9M objecten verkocht

Lid geworden op mrt 2015
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Just Voted on Newsweek - ThriftBooks ranks #1 America's Best Online Shops 2025 in Office, Electronics & Media sector, Media category!!ThriftBooks is a fully independent seller of used books, having ...
Meer weergeven

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.9

Feedback verkoper (5.781.258)

Alle beoordelingen
Positief
Neutraal
Negatief
  • Automatische Bewertung von eBay- Feedback gegeven door koper.
    Afgelopen maand
    Bestellung erfolgreich durchgeführt - mit Sendungsverfolgung und fristgerecht
  • Automatische Bewertung von eBay- Feedback gegeven door koper.
    Afgelopen maand
    Bestellung erfolgreich durchgeführt - mit Sendungsverfolgung und fristgerecht
  • Automatische Bewertung von eBay- Feedback gegeven door koper.
    Afgelopen maand
    Bestellung erfolgreich durchgeführt - mit Sendungsverfolgung und fristgerecht
Alle feedback weergeven