Hebt u iets om te verkopen?

Professional Cooking, Second Edition - Hardcover By Gisslen, Wayne - GOOD

4-EVA-N-FLAMES
(878)
Geregistreerd als particuliere verkoper
Voorschriften voor consumentenbescherming die voortvloeien uit Europese consumentenwetgeving, zijn derhalve niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
US $5,60
OngeveerEUR 4,81
of Beste voorstel
Objectstaat:
Goed
Wees gerust. Retourzendingen worden geaccepteerd.
Verzendkosten:
US $6,72 (ongeveer EUR 5,77) USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Rawlings, Maryland, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 3 sep en di, 9 sep tot 94104
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
14 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
    Diners Club

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:134408459785
Laatst bijgewerkt op 10 jun 2023 05:12:54 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed: Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd ...
Brand
Unbranded
Book Title
Professional Cooking, Second Edition
MPN
Does not apply
ISBN
9780471838487

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471838489
ISBN-13
9780471838487
eBay Product ID (ePID)
4450698

Product Key Features

Number of Pages
848 Pages
Publication Name
Professional Cooking : College
Language
English
Publication Year
1989
Subject
Methods / Quantity, Methods / Professional
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Author
Wayne Gisslen
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.8 in
Item Weight
80.2 Oz
Item Length
11.2 in
Item Width
8.9 in

Additional Product Features

Edition Number
2
Intended Audience
Scholarly & Professional
LCCN
88-818817
Dewey Edition
21
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.57
Synopsis
The most widely-used text for chef-training programs, now in its second edition. This comprehensive, practical introduction to the basic skills and procedures of commercial food preparation can be applied to any level or type of food service operation. Now includes 115 new recipes, for a total of over 800 recipes. Supported by over 300 black-and-white photos showing step-by-step procedures and full color photos that display the products. Hundreds of cooking terms are defined. Includes new international and ethnic recipes along with new material on multiplying and dividing recipe yields, nutrition, cooking equipment and sources.
LC Classification Number
TX820.G54 1989

Objectbeschrijving van de verkoper

Over deze verkoper

4-EVA-N-FLAMES

100% positieve feedback1,9K objecten verkocht

Lid geworden op jul 2018
Geregistreerd als particuliere verkoperDus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
We sell a very wide variety of items in almost every category. Some of our items are slightly used and some are brand new. Please make sure to read the facts and review the photos before you make your ...
Meer weergeven

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
4.8
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0

Feedback verkoper (653)

Alle beoordelingen
Positief
Neutraal
Negatief