Afbeelding 1 van 4




Galerij
Afbeelding 1 van 4




Hebt u iets om te verkopen?
Professional Cooking, Second Edition - Hardcover By Gisslen, Wayne - GOOD
US $5,60
OngeveerEUR 4,81
of Beste voorstel
Objectstaat:
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
US $6,72 (ongeveer EUR 5,77) USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Rawlings, Maryland, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 3 sep en di, 9 sep tot 94104
Retourbeleid:
14 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:134408459785
Specificaties
- Objectstaat
- Brand
- Unbranded
- Book Title
- Professional Cooking, Second Edition
- MPN
- Does not apply
- ISBN
- 9780471838487
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471838489
ISBN-13
9780471838487
eBay Product ID (ePID)
4450698
Product Key Features
Number of Pages
848 Pages
Publication Name
Professional Cooking : College
Language
English
Publication Year
1989
Subject
Methods / Quantity, Methods / Professional
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.8 in
Item Weight
80.2 Oz
Item Length
11.2 in
Item Width
8.9 in
Additional Product Features
Edition Number
2
Intended Audience
Scholarly & Professional
LCCN
88-818817
Dewey Edition
21
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.57
Synopsis
The most widely-used text for chef-training programs, now in its second edition. This comprehensive, practical introduction to the basic skills and procedures of commercial food preparation can be applied to any level or type of food service operation. Now includes 115 new recipes, for a total of over 800 recipes. Supported by over 300 black-and-white photos showing step-by-step procedures and full color photos that display the products. Hundreds of cooking terms are defined. Includes new international and ethnic recipes along with new material on multiplying and dividing recipe yields, nutrition, cooking equipment and sources.
LC Classification Number
TX820.G54 1989
Objectbeschrijving van de verkoper
Over deze verkoper
4-EVA-N-FLAMES
100% positieve feedback•1,9K objecten verkocht
Geregistreerd als particuliere verkoperDus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
Feedback verkoper (653)
- l***l (37)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopItem just as described and pictured, fast shipping and packaged very nicely. Would purchase from again! A++++++
- a***h (239)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopPacked with care! Great service, thank you
- c***d (24)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopWonderful seller. Not only is the item exactly as described, the condition, and the quality are great. The appearance of the item is exactly as pictured. but it got to be earlier than expected and I’m so happy with it. Thank you so much! Will be a returning customer. I appreciate it!!