1 min artikel

Uw persoonlijke gegevens bijwerken

Het is belangrijk om uw persoonlijke informatie actueel te houden zodat u op eBay kunt kopen en verkopen. Als u uw telefoonnummer, postadres of e-mailadres wijzigt of als een van de gegevens die we van u hebben onjuist is, moet u uw persoonlijke gegevens bijwerken.

Als u uw bankrekeninggegevens moet bijwerken, lees dan ons artikel over dat onderwerp.

Als u uw gegevens moet wijzigen, zoals uw naam, geboortedatum, telefoonnummer, adres of e-mailadres, kunt u dat doen in Mijn eBay - wordt geopend in een nieuw venster of tabblad. Dit doet u als volgt:

  1. Ga naar het gedeelte Account - wordt geopend in een nieuw venster of tabblad van Mijn eBay.
  2. Selecteer Persoonlijke gegevens.
  3. Ga naar het gedeelte dat u wilt bijwerken, en selecteer Bewerken.
  4. Voer uw nieuwe gegevens in.
  5. Afhankelijk van wat u bijwerkt, wordt u gevraagd om Opslaan, Verzenden, of Bevestigen te kiezen.

Persoonlijke gegevens bijwerken - wordt geopend in een nieuw venster of tabblad

In het gedeelte Openbare bedrijfsgegevens kunt u uw openbare zakelijke telefoonnummer wijzigen in een vast nummer. Nadat u uw telefoontype hebt opgeslagen als een vast nummer, selecteert u Verifiëren om gebeld te worden en een beveiligingscode te ontvangen om uw vaste nummer te verifiëren. Ditzelfde proces kan worden gevolgd voor het verifiëren van een vast nummer dat al is toegevoegd.
 

Tip
Als u een verkoper bent en de naam in uw eBay-account wijzigt, moet de nieuwe naam hetzelfde zijn als de naam voor uw ingeschreven bankrekening. Anders kunt u geen uitbetalingen ontvangen.

Was dit artikel nuttig?

Verwante hulponderwerpen