Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Meerdere accounts gebruiken

Overzicht van beleid

Er zijn verschillende redenen waarom leden meer dan een eBay-account willen. Sommigen willen een afzonderlijke account voor kopen en verkopen, anderen willen dan weer een afzonderlijke account voor elke productlijn. 

eBay verwacht van alle leden dat hun accounts aan de hoogste normen voor verkopers en kopers voldoen. Bij problemen moeten de leden de stappen van eBay volgen om hun account opnieuw op een goed niveau te brengen voordat ze verder kunnen verkopen of kopen met andere accounts.

Zorg ervoor dat je deze regels naleeft. Is dit niet het geval, dan kunnen er acties tegen je worden ondernomen, waaronder beperking van je koop- en verkoopprivileges en schorsing van je account.

Wat zijn de richtlijnen?

Toegestaan

eBay-leden mogen meerdere accounts hebben. Er zijn verschillende redenen waarom sommige leden meer dan een account willen.

Niet toegestaan

Nieuwe accounts aanmaken of bestaande accounts gebruiken om verkoopbeperkingen of andere beleidsmaatregelen te vermijden.

eBay verwacht van alle leden, of ze nu een of meerdere accounts hebben, dat ze hun accounts efficiënt beheren, de regels naleven en alles doen om voor positieve ervaringen op eBay te zorgen. Door deze richtlijnen te volgen, zorg je ervoor dat aan de hoogste normen voor kopers en verkopers wordt voldaan.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.