Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Beleid voor JavaScript

Overzicht van beleid

Actieve content zoals JavaScript, Flash, plug-ins en formulieracties worden niet weergegeven in objectbeschrijvingen. Als je actieve content gebruikt wordt je aanbieding wellicht niet goed weergegeven. Je mag ook geen actieve content of JavaScript gebruiken om standaardfuncties van eBay-aanbiedingen, eBay-winkelpagina's of het profiel te manipuleren.

Zie de richtlijnen hieronder voor meer informatie over wat wel en niet op de site is toegestaan.

Elke poging om de bedoeling of functie van de broncode van een aanbieding te verhullen met behulp van JavaScript is een overtreding van het eBay-beleid. Behalve in de gebieden die zijn aangeduid als inhoud voor leden, mogen verkopers niets manipuleren of bewerken.

Vanaf juni 2017 verwijderen we actieve content uit alle objectbeschrijvingen. Hieronder vallen onder andere JavaScript, Flash, plug-ins en formulieren. Na die tijd worden aanbiedingen met actieve content mogelijk niet goed weergegeven wat kan zorgen voor een slechtere koperservaring. Lees meer over het vervangen van actieve content.

Zorg ervoor dat je aanbieding aan deze richtlijnen voldoet. Is dit niet het geval, dan kan deze verwijderd worden en kunnen er een aantal andere acties tegen jou ondernomen worden, zoals beperking van je koop- en verkoopprivileges en schorsing van je account.

Wat zijn de richtlijnen?

Niet toegestaan

Je mag geen JavaScript gebruiken waarmee het volgende wordt gedaan:

  • Automatisch externe scripts of pagina's aanroepen, zoals 'includes' of 'iframes'.

  • Registervermeldingen wijzigen of op een andere manier naar de vaste schijf van de computer van andere gebruikers schrijven.

  • Automatische pop-ups maken, behalve links die in een nieuw venster worden geopend wanneer erop wordt geklikt.

  • Een cookie op een eBay-pagina installeren of lezen.

  • Een binair programma automatisch laden op de computer van andere gebruikers.

  • Audio of video afspelen wanneer een aanbieding wordt geopend.

  • Een gebied in de aanbieding buiten de objectbeschrijving overschrijven.

  • Gebieden buiten de objectbeschrijving (zoals de kop- en voetteksten van eBay) manipuleren, waaronder het wijzigen van lettertypen, kleuren en achtergronden.

  • Automatisch posten naar scripts op eBay.

  • De gebruiker van eBay naar een andere webpagina leiden, zoals het 'replace'-script.

Als je scripts probeert te gebruiken die we hebben uitgeschakeld, krijg je de foutmelding 'Niet-toegestane syntaxis'. Dit betekent dat je het object niet kunt aanbieden of dat het script tijdens runtime wordt uitgeschakeld. Elke andere foutmelding signaleert een apart probleem en is niet gerelateerd aan het uitschakelen van HTML- of JavaScript-code.

Om te zorgen dat onze website blijft werken zoals wij bedoeld hebben, Mag je geen JavaScript-functies gebruiken die de werking van de site en de sitefuncties manipuleren of wijzigen.

Contact opnemen met Klantenservice

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.