Doorgaan naar hoofdinhoud
Geschatte levertijd

De geschatte levertijd wordt gebaseerd op de verwerkingsdatum de verkoper, de geselecteerde verzendservice en het moment waarop de verkoper de betaling ontvangt. In bepaalde gevallen kan de geschatte leverdatumiƫren. Als de geschatte leverdatumend is, kun je bepalen hoe langt het duurt voordat je het object ontvangt.

Verwerkingstijd

Verkopers moeten opgeven hoe lang het duurt om het object te verpakken en te verzenden na ontvangst van betaling. Verkopers kunnen een verwerkingstijd selecteren die varieert van dezelfde werkdag tot 30 werkdagen.

Verzendservices

Sommige verzendservices bieden een schatting van het aantal dagen dat de levering aan de koper in beslag zal nemen. Voor deze levertijd wordt geen rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper. Normale weekdagen zijn in de transittijd inbegrepen. Meestal worden zaterdagen, zondagen en belangrijke feestdagen niet opgenomen in de geschatte levertijd.

Verwerkte betaling

Een betaling wordt als ontvangen beschouwd wanneer het geld daadwerkelijk op de rekening van de verkoper staat. Als je met PayPal betaalt, kan het geld direct op de rekening van de verkoper staan. Als je met een cheque, postwissel of eCheck betaalt, kan het een aantal dagen duren voordat de verkoper je betaling ontvangt.