Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

AdChoice gebruiken

 

Met AdChoice kun je kiezen of je aangepaste advertenties ziet op eBay of op de websites van onze advertentiepartners.

Wanneer je zoekt, bladert en actief bent op eBay en onze gelieerde websites, kan de informatie die we over je verzamelen worden gebruikt om de advertenties die je op eBay ziet, relevanter voor je te maken.

Ben je op zoek naar manieren om de e-mailmeldingen die je van eBay ontvangt, waaronder marketinge-mails, te beheren? Lees het artikel Communicatievoorkeuren wijzigen.

Hoe AdChoice werkt

Advertenties (op eBay of elders) die onderdeel zijn van het AdChoice-programma, zijn voorzien van een AdChoice-link en -pictogram. Wanneer je de link of het pictogram selecteert, krijg je meer informatie over AdChoice en opties om je advertentievoorkeuren op te geven.

Als je op de AdChoice-link of het AdChoice-pictogram klikt, wordt een pop-venster geopend. Vanuit dat venster kun je de privacyverklaring weergeven en lezen. Als je het pop-upvenster niet ziet, moet je mogelijk de pop-upblokkering uitschakelen.

AdChoice in- of uitschakelen

Volg deze stappen om aangepaste AdChoice-advertenties in te schakelen:

  1. Ga naar onze AdChoice-pagina.

  2. Zet in het vak Mogen we je eBay-activiteiten gebruiken om je aangepaste advertenties te tonen? de instelling op Ja.

Volg deze stappen om aangepaste AdChoice-advertenties uit te schakelen:

Uitschakelen voor één browser:
  1. Ga naar onze AdChoice-pagina.

  2. Zet in het vak Mogen we je eBay-activiteiten gebruiken om je aangepaste advertenties te tonen? de instelling op Nee. Je ziet geen aangepaste advertenties meer in de browser die je momenteel gebruikt.

Als je andere browsers en apparaten op internet gebruikt, moet je aangepaste advertenties ook uitschakelen in deze browsers en op deze apparaten.

Je kunt aangepaste advertenties ook uitschakelen op onze pagina Advertenties en gerelateerde voorkeuren. Dat gaat als volgt:

  1. Zet de instelling naast Personalisatie op Nee.

  2. Selecteer Opslaan.

Als je aangepaste advertenties uitschakelt, zie je wel nog advertenties met de AdChoice-link en het AdChoice-pictogram, maar worden de advertenties niet meer aan jou aangepast.

Je AdChoice-voorkeuren blijven van kracht, ook als je niet bent ingelogd bij eBay, zo lang je de cookies niet verwijdert in je browser.

Je AdChoice-voorkeuren opgeven vanuit een advertentie

Je kunt je AdChoice-voorkeuren opgeven met behulp van de link in een AdChoice-advertentie. Dat gaat als volgt:

  1. Selecteer de AdChoice-link in een advertentie met het AdChoice-pictogram. Je ziet informatie over de advertentie en over het privacybeleid van de adverteerder.

  2. Selecteer je opties. Kies bijvoorbeeld of je alle aangepaste advertenties wilt uitschakelen of alleen van die specifieke adverteerder.

 

Hoe je gegevens worden gebruikt en gedeeld

We nemen je privacy zeer serieus en delen daarom geen gegevens waarmee personen kunnen worden geïdentificeerd, met onze partners. Soms werken we met andere websites en advertentienetwerken samen om je relevante advertenties te bieden, en deze partners kunnen ook toegang hebben tot bepaalde gegevens die we verzamelen. We zorgen ervoor dat zij je niet kunnen identificeren.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.

Verwante Hulp-onderwerpen