Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Je object beter onder de aandacht brengen met extra aanbiedingsopties

Er zijn diverse manieren om kopers naar je aanbieding te trekken. Met elke extra optie kun je je aanbieding op een andere manier laten opvallen. Bij sommige wordt je object in een lijst met zoekresultaten gemarkeerd, terwijl bij andere je aanbieding op een prominente plek op de pagina komt te staan.

Extra aanbiedingsopties
Houd rekening met het volgende wanneer je extra aanbiedingsopties selecteert:
 • Kosten variëren afhankelijk van de optie, de gekozen verkoopvorm en op welke e-Bay site je je object aanbiedt. Bekijk de pagina's Kosten voor particuliere verkopers en Kosten voor zakelijke verkopers om te zien hoeveel elke optie kost.

 • Extra aanbiedingsopties hebben meestal een vaste prijs, dus je doet er goed aan om de kosten te vergelijken met de waarde van je object. Je wilt je object misschien anders aanbieden als het gaat om een moderne uitgave van het boek Max Havelaar voor EUR 2,50 dan een eerste druk in uitstekende staat voor EUR 25,00.

 • Voor sommige aanbiedingsopties moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Alleen PowerSellers kunnen van de optie Topaanbieding Eerst gebruikmaken.

 • Optiekosten worden net als plaatsingskosten in rekening gebracht zodra je een object aanbiedt en kunnen niet gerestitueerd worden.

Kies een goede timing voor je aanbieding
Breng je aanbieding onder de aandacht
Laat je aanbieding opvallen
 • Vet: je kunt je aanbieding in de zoekresultaten benadrukken door opvallende markeringen te gebruiken, er een kader omheen te plaatsen (verschillende kleuren mogelijk) en door de tekst vet te maken om je boodschap eruit te laten springen.

 • Galerijafbeelding: laat kopers bij het zoeken en bladeren een foto van je object zien.

 • Extra galerij-opties: trek kopers naar je aanbieding met een grotere versie van je afbeelding in zoekresultaten met Galerij Plus.

 • Ondertitel van object: Maak je aanbieding aantrekkelijker en voeg onder de titel meer informatie toe over je object. Zo creëer je meer interesse en valt je aanbieding op in de zoekresultaten. 

Presentatie telt
Meer promotie-ideeën
Hieronder vind je meer manieren om je aanbiedingen te promoten:
 1. Ga naar Mijn eBay.

 2. Beweeg de cursor over de tab Account tot je het keuzemenu ziet.

 3. Selecteer Marketingtools.

 4. Klik op de link Speciale actie.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.