Wijzigingen in de zichtbaarheid van e-mailadressen voor de handelsplaats

Wat je moet weten:

Belangrijke informatie

Vanaf eind augustus kunnen verkopers en kopers geleidelijk aan elkaars e-mailadressen niet meer zien. Je kunt nog wel samen blijven communiceren, maar dit gaat nu via e-mailaliassen. We doen dit om:

  • Extra bescherming te bieden voor de e-mailprivacy van de handelsplaats

  • Uitgebreide bescherming te bieden voor de e-mailprivacy voor de handelsplaats

Als onderdeel van onze inspanningen om spam en phishingaanvallen tegen te gaan en om de privacy van kopers en verkopers te beschermen, geven we e-mailadressen van kopers niet meer weer in je bestellingen. In plaats daarvan zie je een e-mailalias.

De wijziging wordt geleidelijk aan doorgevoerd vanaf eind augustus. Je kunt via de e-mailalias contact opnemen met kopers waarbij ook jouw e-mailadres wordt verborgen via een e-mailalias.

eBay verstrekt je nog steeds alle benodigde informatie om je contract met de koper af te sluiten. Dit heeft op geen enkele manier invloed op je bedrijf of eBay-ervaring en je hoeft voor deze wijziging niets te doen.

Je zakelijk e-mailadres blijft wel zichtbaar in je bedrijfsinformatie en in de sectie met contactgegevens van je aanbiedingen.

We raden leden altijd aan met elkaar te communiceren via eBay-berichten. Op die manier beschikken we over geregistreerde informatie als er iets verkeerd gaat.