Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips
Voorbeeld: 'betalingsmethoden'

Internationaal verkopen met PayPal

PayPal gebruiken voor internationale betalingen

eBay-verkopers hebben twee opties voor internationaal verkopen met PayPal. Met beide opties kunnen internationale kopers via PayPal voor objecten betalen. Met een PayPal Premier- of Business-account kun je betalingen met creditcards en bankrekeningen accepteren van kopers in 38 landen, in verschillende valuta's.

Optie 1: bied je object in euro aan op eBay.nl of op eBay.be en selecteer PayPal als een van de geaccepteerde betalingsmethoden. Het PayPal-logo wordt duidelijk weergegeven op de aanbiedingspagina. Je koper kan direct na afloop van de aanbieding betalen.

PayPal rekent de betaling van je koper van Amerikaanse dollar, Brits pond, Canadese dollar of Japanse yen automatisch om in euro.

Optie 2: bied je object aan op een van de internationale eBay-sites en stuur na afloop van de aanbieding een betalingsverzoek (Money Request). Houd rekening met het volgende voordat je besluit deze optie te gebruiken:

  • PayPal maakt momenteel betalingen mogelijk in euro, Amerikaanse dollar, Brits pond, Canadese dollar en Japanse yen. Als je je object in een van deze valuta's aanbiedt, kan je koper in de betreffende valuta met PayPal betalen. Als je wilt, kun je de betaling op je PayPal-account laten omrekenen in euro.

  • Als je je object aanbiedt in een valuta die niet door PayPal wordt ondersteund, kun je de eindprijs in een van de valuta's omrekenen die wel worden ondersteund, en je koper verzoeken te betalen. Je kunt de wisselkoers het beste in je objectbeschrijving vermelden.

Klik hier als je de Hulp-pagina's van PayPal wilt bekijken.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.